Van okom aggodni? Olyan rossz hangulatban vagyok đ
VĂ©rnyomĂĄsod odafigyelĂ©st igĂ©nyel, de ezen kĂvĂŒl szerintem nincs problĂ©ma. Az Ă©n babĂĄm sem volt valami aktĂv a pocakban. InkĂĄbb csak Ă©jszaka mozgott. A hĂzĂĄs sem kĂłros, ennĂ©l sokkal többet is hĂznak a kismamĂĄk. Ha a cukrod rendben van, akkor egyĂ©l nyugodtan.
2022. mĂĄrc. 23. 19:46
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
2/7 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Koszonom szepen, a cukrom tokeletes lett. Nekem is inkabb este vannak azok az igazi mozgasok, foleg mikor alszok, neha arra kelek. Egyebkent a sulyom engem annyira nem zavar, csak modnogatjak a varandosgondozason hogy ez mar sok lesz.
A vĂ©rnyomĂĄs rĂ©szĂ©hez szĂłlnĂ©k hozzĂĄ: a korĂĄbbi 110-es Ă©rtĂ©khez kĂ©pest az Ășjabban mĂ©rt 140 felettiek jelentĆs emelkedĂ©st mutatnak, amit mindenkĂ©pp nagyon komolyan kell venni! Velem is ez volt, hogy a 28. hĂ©ten egyik naprĂłl a mĂĄsikra elkezdtem 140/150-es Ă©rtĂ©keket mĂ©rni a korĂĄbbi 120-130 helyett, sajnos legyintettek rĂĄ, hogy a 143-156 mĂ©g nem akkora para, majd akkor carjunk be, ha elĂ©ri a 160/100-at. HĂĄt, erre sem kellett sokat vĂĄrni. Mai napig nagyon haragszom a kĂłrhĂĄz orvosaira, hogy ennyit töketlenkedtek. A toxĂ©miĂĄt megĂșsztam, ezĂ©rt tudtam kihĂșzni a 38. hĂ©tig, de akkor mĂĄr szinte könyörögtem az osztĂĄlyos fĆorvosnak, hogy vegyĂ©k ki a kisfiamat, mert akkor estĂ©nkĂ©nt mĂĄr 170-180 körĂŒli kiugrĂĄsaim voltak, amit a Cordaflex is csak nagyon rövid ideig tartott lent. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy igenis követeld ki magadnak a fokozott odafigyelĂ©st.
2022. mĂĄrc. 23. 21:00
4/7 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Szerencse hogy nem lett baj! Koszonom, hogy megosztottad a tapasztalatodat.
Egyebkent nekem elozo terhessegnel volt a 110/70 koruli ertek. Most mar az elejetol magasabb volt, 120-130 kozott viszont mostanaban van ez a 140 feletti sajnos. De mindenkepp fogom merni, a kavet pedig hanyagolom.
HĂĄla Istennek, kisfiam Ă©pen Ă©s egĂ©szsĂ©gesen megszĂŒletett đđ MĂĄs tĂ©szta, hogy nekem azĂłta is elĂ©g car sajnos a vĂ©rnyomĂĄsom, megnyertem a magas vĂ©rnyomĂĄst valĂłszĂnƱleg egy Ă©letre, amit a terhessĂ©g hozott elĆ mint egy idĆzĂtett bombĂĄt. 4 hete szĂŒltem, most belgyĂłgyĂĄsz prĂłbĂĄlja beĂĄllĂtani. MĂ©g egy tanĂĄcs: ha esetleg a dokik nem veszik a fĂĄradsĂĄgot, akkor kĂ©rd meg a vĂ©dĆnĆdet, hogy minĂ©l gyakrabban nĂ©zze neked, nem jelenik-e meg fehĂ©rje a vizeletedben.
2022. mĂĄrc. 23. 22:01
Ăn a baba mozgĂĄsĂĄhoz tudok hozzĂĄszolni, harmadik babĂĄt vĂĄrom Ă©s 34hetes vagyok.
ElsĆ gyermek fiĂșt, lustabb volt, inkĂĄbb helyezkedĆs nem voltak erĆs rĂșgĂĄsok.
MĂĄsodik kislĂĄny, na Ć nyomta rendesen olykor mĂĄr kellemetlen is volt
Harmadik ismĂ©t fiĂș, kĂ©sĆbb is kezdtem Ă©rezni mint a mĂĄsodik gyermeket, Ă©s Ć is lustabb, nem aggĂłdok miatta mert minden nap Ă©rzem Ă©s Ć sem erĆsebb rĂșgĂĄsokkal jelez inkĂĄbb helyezkedĆs mozdulatai vannak es voltak korĂĄbban is. FĂĄjdalmat nem okozott soha pl...
2022. mĂĄrc. 23. 22:02
A magzatmozgĂĄsok teljesen normĂĄlisak, a vĂ©rnyomĂĄsra figyelni kell az emelkedĂ©snĂ©l. VĂ©rnyomĂĄson kĂvĂŒl, amit ĂrtĂĄl az minden normĂĄlis. Pocakban milyen baba Ă©s milyen lesz kint, az nem egyforma.
2022. mĂĄrc. 24. 10:04
Kapcsolódó kérdések: