Mit ajánlatok a gyermekágyi folyáshoz?
Figyelt kérdés
Sokfélét hallottam már, általában a TENA rögzítőnadrágot TENA super betéttel, de van aki éjszakai betétet, van aki a Molimed betétes bugyiját. Kinek melyik vált be?2008. dec. 17. 11:10
1/3 anonim 

válasza:

Szia! Én szülés után a tena supert használtam 2 napéig, aztán éjszakai betét 1 hétig kb, és után a pedig egy normál betétet.
2/3 anonim 

válasza:

Amit én nagyon hasznosnak találok az a tena hálós bugyi.Mert bizony akkor gyakran előfordul,h nem úgy sikeredik,vagy hirtelen sok,főleg,ha szoptatsz,és abból borzasztó egyszerű kiöblíteni a vért,és hamar szárad.Egyébként mindenképpen valami pamutos tetejű betétet válassz,pl Carefree vagy Bella.Ebből eleinte a legnagyobb kell.Aztán mikor csökken a mennyisége lehet ksiebbre váltani.
3/3 anonim 

válasza:

én a szülés utáni vérzéshez a kórházban tena lady extrát használtam,itthon már csak always night-ot, a folyáshoz pedig sima tisztasági betétet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!