Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vért találtak a vizeletemben,...

Vért találtak a vizeletemben, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
11.hetes terhes vagyok.A babával úgy néz ki minden rendben.Nem fáj a vesém,semmi panaszom nincs.
2008. dec. 17. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
rejtett vérzés vesekövességre utalhat.
2008. dec. 17. 11:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!Én úgy tudom h ez nem okoz gondot a terhességben,csak ha elzáródást okoz.Ugye az esetek többségében így van?
2008. dec. 17. 11:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem is találtak vért a vizeletben de akkor én nagyon felvoltam fázva fájtak a veséjeim,lázas voltam.13 injekció seegitett rajtam antibiotikum

Jobbulást neked de kérdezz rá a dokidtól ne hagyd annyiban

Üdv 6,5 hós kislány anyukája

2008. dec. 17. 11:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is volt mikor vért találtak a vizeletemben de sem a vesém nem fájt sem pedig felfázva nem voltam így kellet volna újra vizelet vizsgálat néhány napon belül.De végül is nem is volt rá szükség mert idő közben egyik pillanatról a másikra erős fájdalmaim lettek és görcseim amitől nagyon megijedtem de szerencsére csak két kisebb vesekő és egy kis vesehomok volt az oka ami magától távozott igaz 2 nap kellett hozzá.De legalább kijött.Addig sosem volt vesekövem és meglepett hogy ilyen hirtelen vese fájdalom nélkül előjött.Ne aggódj biztos nincs semmi komoly baj.

34 hetes pocakos

2008. dec. 17. 15:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Voltam Uh-on,teljesen átvizsgáltak,de semmi eltérést nem találtak.Mivel a második laborvizsgálat során üledékben nem volt vér,azt mondták h minden rendben.

Lehetséges h a baba nyomta a hólyagom amitől egy picit vérzett.

2008. dec. 22. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!