28 napos ciklusnál a 28. nap az a 14. dpo illetve a 4+0 vagy még csak a 3+6? A dpo nekem egyérteműbb, hogy az ovu utáni nap.
Figyelt kérdés
Nem mintha ezen múlna csak belezavarodtam.2022. márc. 22. 15:06
1/5 anonim 

válasza:

Ezt a 4+0 meg 3+6 dolgot nem értem, de dpo attól függ mikor van ovulációd, ha pont a 14. Napon akkor a 28.ik nap az a dpo 14. De lehetett pl a 16.napon is ovu és akkor még csak a 12.ik.
2/5 anonim 

válasza:

Ez egy teljesen felesleges kérdés ahogy azt te is tudod...
Egy 28 napos ciklusnál sem biztos hogy kereken a 14. Napos van az ovulació.
Terhességben 1-2 nap ide vagy oda semmit se jelent
3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, de nem az volt a kérdés, hogy az én terhességem hogy alakul hanem, hogy a nagykönyv szerint melyik a 4+0.
2022. márc. 22. 16:38
4/5 anonim 

válasza:

A heteket az utolsó menstruáció első napjától számoljuk, annak semmi köze az ovulációhoz.
Ma lennél 4+0, ha az utolsó menstruációd első napja február 22-e lett volna.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2022. márc. 22. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!