Miért van az, hogy reggelente nagyon keményedik a hasam? Ha a pihenést ajánlják keményedés enyhítésére, akkor miért jelentkezik nálam pontosan a pihenés után?
Figyelt kérdés
Napközben is szokott, de reggel, amikor felébredek, s felkelek, kőkemény. Ma pedig arra ébredtem, hogy ráadásul erősen meg volt feszítetve a hasizmom is. Mit tehetnék ez ellen?2008. dec. 17. 10:40
1/4 A kérdező kommentje:
A 29. hétben vagyok.
2008. dec. 17. 10:44
2/4 anonim 

válasza:

Szia!! Ennek talán az az oka, hogy nem volt kényelmes a pocakodnak, ahogy pihentél, nem volt alátámasztva, vagy kiékelve!! Ezek fontos dolgok, erre figyelj oda!! A 29. héten még nem jó ha keményedik, a jóslófájásokkal ráérsz a 36. hétig!! pihenj sokat, magne b6, és szerintem konzultálj a dokiddal, lehet jobb ha megvizsgál, ki tudja, még az is lehet, hogy visszatartóra is szükséged van!! Vigyázz magadra!!
Üdv 37 hetes kismama
3/4 anonim 

válasza:

Szia.
Nem akarlak ijesztgetni, de a keményedés nyitogathatja a méhszájat. Nekem koraszülés lett a vége. Ha sokat keményedik és mostanában nem voltál orvosnál inkább menj el.
4/4 anonim 

válasza:

Én még nem vagyk annyi idős mint te csak 21 hetes nekem is keménydeik a hasam de rájöttünk azért mert a babóka nagy volumenű fordulataikor vagy a fenekét vagy a fejecskéjét kinyomja és attól keményedek.Vagy tényleg nem jó az a póz amiben alszol.Én sokszor úgy ébredek hogy hanyatt fekszem mert így aludtam alapból és valószínű hogy a babának ez nem tetszik már meg ugye hanyatt fekvést nem si javasolják.Nem lehet hogy nálad is ez a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!