Petezsák nőtt de üres, körülötte áramlás?
Figyelt kérdés
7. hétben vagyok, a petezsák 23*17 mm. Üres. Körülötte áramlás van, amire azt mondták magától el fog indulnia a vetélés, legyek türelemmel.
Rettegek ha nem indul el akkor műtét... akkor ebből biztosan nem lesz baba?
Első uh-n szikhólyag sejthető volt, következőn már semmi nem látszott.
Mikor indulhat be a vetélés?
2022. márc. 21. 10:50
1/5 anonim válasza:
Sajnálom, de baba már biztos nem lesz belőle.
2/5 anonim válasza:
Nagyon sajnálom 😔 én hasonló helyzetben abbahagytam a progeszteron szedeset, azt mondták, beindul majd a vetélés, de sajnos nem indult be 10 nap után sem, így küretre kellett mennem.
3/5 anonim válasza:
Kérdező ez nagyon rossz hír sajnálom, de ebből nem lesz már baba. 7. hetes terhesen már szívdobogás és petezsákban lévő embrionak látszani kellet volna. vetélés nem tudni mikor indul be, ha nem indul meg akkor sajnos misedab
4/5 A kérdező kommentje:
2 hét várakozást mondtak :( ha addig semmi akkor kórház
2022. márc. 21. 11:42
5/5 anonim válasza:
Szia sajnálom nekem sajnos úgy jött ki h kb 6 hetet vártam mire műtöttek. Már 2 hete véreztem amikor extrémen elindult a vér így műtét lett.életem egyik legboldogabb pillanata volt amikor felébredtem és tudtam h vége ennek a rémálomnak.
Ne félj tényleg nem vészes a műtét és tutira megkönnyebbülsz . Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!