Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes kismama vagyok, és...

18 hetes kismama vagyok, és azért írok nektek, mert pár héttel ezelőtt tanácsot kértem. Miért puffadok még mindíg?

Figyelt kérdés
Szeretnék mindenkinek Köszönetet Mondani amiért segítettetek abban hogy a 6 éves kislányomnak hogy mondjam el, hogy kistesója fog születni... A történetem az volt, hogy válás után az új páromtól várom a babát, és a volt férjem nem akart másodikat, ezért bebeszéltem a kislánynak hogy nem kell kistesó... és féltem hogy borzasztóan kiborul a lányom emiatt... Mégegyszer köszönöm Mindenkinek!! :):) A második dolog pedig azért írtam mert tényleg érdekelne hogy miért feszülök mint egy lufi...
2008. dec. 17. 09:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálam is ez volt a helyzet egész terhesség alatt.Ha nem ettem semmi puffasztót,akkor is.Mostanra helyrejött a helyzet.

6,5 hónapos kicsi lány anyukája

2008. dec. 17. 09:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Próbáld ki az espumisan gyönygyöt én szedtem puffadásra és nekem használt.
2008. dec. 17. 09:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is az elejétől fogva puffadtam,mindent kipróbáltam semmi nem volt jó :( Úgy a 25. hét környékén múlt el,igaz azóta meg a savam sok,de legalább nem puffadok :)
2008. dec. 17. 10:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is puffadtam , hiába szedtem espumizant aztán abba hagytam a tej ivást és rögtön abba maradt a puffadságom. A kalciumot pedig pezsgőtablettában iszom, és igy kikerültem a haspuffadást végre:-)

30 hetes kismami

2008. dec. 18. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!