18 hetes kismama vagyok, és azért írok nektek, mert pár héttel ezelőtt tanácsot kértem. Miért puffadok még mindíg?
Figyelt kérdés
Szeretnék mindenkinek Köszönetet Mondani amiért segítettetek abban hogy a 6 éves kislányomnak hogy mondjam el, hogy kistesója fog születni... A történetem az volt, hogy válás után az új páromtól várom a babát, és a volt férjem nem akart másodikat, ezért bebeszéltem a kislánynak hogy nem kell kistesó... és féltem hogy borzasztóan kiborul a lányom emiatt... Mégegyszer köszönöm Mindenkinek!! :):) A második dolog pedig azért írtam mert tényleg érdekelne hogy miért feszülök mint egy lufi...2008. dec. 17. 09:38
1/4 anonim 

válasza:

Nálam is ez volt a helyzet egész terhesség alatt.Ha nem ettem semmi puffasztót,akkor is.Mostanra helyrejött a helyzet.
6,5 hónapos kicsi lány anyukája
2/4 anonim 

válasza:

Próbáld ki az espumisan gyönygyöt én szedtem puffadásra és nekem használt.
3/4 anonim 

válasza:

Én is az elejétől fogva puffadtam,mindent kipróbáltam semmi nem volt jó :( Úgy a 25. hét környékén múlt el,igaz azóta meg a savam sok,de legalább nem puffadok :)
4/4 anonim 

válasza:

Én is puffadtam , hiába szedtem espumizant aztán abba hagytam a tej ivást és rögtön abba maradt a puffadságom. A kalciumot pedig pezsgőtablettában iszom, és igy kikerültem a haspuffadást végre:-)
30 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!