Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11,5 hetes kismami vagyok, és...

11,5 hetes kismami vagyok, és még mindig nagyon hányok. Hogyan küzditek le a hányingert, hányást?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok a vízválasztó hetekkel, hogy mikor múlhat el, de egy kicsit aggódom. én már mindent kipróbáltam, de semmi. azért is bánt a dolog, mert a terhes vitamin meg főleg azonnal kijön. van bevált tippetek, meg arra is, hogy ne undorodjak az ennivalóktól? még dolgozom, de rosssz így utaznom is a munkahelyre.
2008. dec. 17. 08:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a homeopátis sepia vált be. De az idő a legjobb orvosság. Nálam a 14. hétig tartott, minden nap du 12-től este elalvásig. GYakorlatilag semmit nem tudtam enni, fogytam is vagy 5 kg-t de a terhességgel szerencsére minden renben ment. Remélem Neked hamar elmúlik. Minden jót és kellemes babavárást!
2008. dec. 17. 08:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Én borsmenta teát ittam.Mielőtt rászoktam volna, annyit hánytam, hogy fogytam rendesen.Nekem csak ez használt.
2008. dec. 17. 10:25
 3/5 A kérdező kommentje:
eddig én is a fogytam, most stagnálok, és nagyon várom, hogy elmúljon, mert délután nekem sem marad semmi a gyomromban és álandóan éhes vagyok emiatt, de a legfőbb, nem szeretnék ártani a picinek. a homeopátia nem vált be a borsmentát nem próbáltam, de ezt is végig járom. köszi a válaszokat!
2008. dec. 17. 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia én eddig 7 kilót fogytam a hányástól meg az étvágytalanságtól, kórházban is voltam vele.

Még az orvosok is azt mondták, hoy nem tehetünk ellene semmit. Persze kísérletezni lehet, mindenkinek más válik be.

Most vagyok 14 hetes, még mindig hányok, napszaktól függetlenül, de az étvágyam javult. De azért nagyon meg kell gondolnom még mindig, hogy mit küldök le a kis válogatósnak :)

A vitamint én mindig lefekvés előtt közvetlenül veszem be, ill. elalvás előtt. Fent maradok, ameddig bírok, és mikor érzem, hogy majd leragad a szemem, gyorsan beveszem. Csak így tudtam kicselezni :)

Nekem a hideg dolgok nagyon jól szoktak esni, fagyi, jéghideg víz vagy csak egy jégkocka...

2008. dec. 17. 11:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem csak hányingerem volt, és biztos sokan megszidnak, de a kóla és a canada dry segített!!!

A babám pedig egészséges 9 hónapos már:)

2008. dec. 17. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!