Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13hetes+5napos kismama vagyok!...

13hetes+5napos kismama vagyok! Sajnos magánfogorvoshoz most nem tudok menni, mert nem állunk ugy anyagilag, Az sztk-kerülném. Elkezdett fájni a fogam meg az ínyem. Mit csináljak? öblögetö? Melyik a jó?

Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 08:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Vegyél egy puha sörtéjű fogkefét, s sensodyne fogkrém, érzékeny fogínyre, s jó erős kamillát ha főzöl, azzal sűrűn öblögess. De eredményt csak pár nap után remélhetsz.

Egy próbát megér az sztk-s fogorvos. Én is tartottam tőle, s egy igen kedves fogorvos fogadott, s nagyon szépen megcsinálta a fogaimat. Az első hat fogba ingyen van a lézeres tömés. Szépen lepucolgatta, még valami kis fehérítést is végzett rajta. Ha nem szimpi, s úgy gondolod hogy nem megfelelően csinálta meg a fogad, akkor nem mész hozzá legközelebb.

Jobbulást

2008. dec. 17. 09:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is be voltam tojva az sztk-s fogdokitól,de szerencsére kifogtam egy nagyon aranyos,és nagyon ügyes dokinőt. Tapasztalatból nem akarsz odamenni,vagy csak az általános félelem az sztk-s dokiktól? Nekem amúgy a paradontax fogkrémet javasolta a dokinő,igaz elég drága .1000 ft. körül van 1 tubus
2008. dec. 17. 09:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Meg ajanlanam a C vitamint!Nagyon sokat tud segiteni!
2008. dec. 17. 09:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Félek a fogdokiktól!! A szüléstöl nem tartok annyira!! Normális ez??
2008. dec. 17. 09:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Helló! Első válaszoló vagyok! :)

Ne félj a fogorvostól! Nálam jobban senki sem parázott tőlük, volt hogy kiskoromban anyuék elvittek, megkaptam az injekciót, kiküldött a doki a váróba hogy zsibbadjak el, én meg haza szöktem!

Na 22 évesen rászántam magam, s elmentem, mert ugye jött az esküvőm, s szép mosolyt szerettem volna, akkor áttömte az összes fogam, fogszabályozót kaptam, s abszolut de nem fájt.

Nyugodtan menj el, érzéstelenítőt adnak, ha nem kérjél, terhesen is lehet, mert az csak helyi érzéstelenítő, s meglátod semmit nem fogsz érezni, utánna majd csak mosolyogsz magadon, hogy mennyire féltél.

Nincs rosszabb a fogfájásnál, mikor már fáj róla az arcod, lüktet a füled, most fájdalomcsillapítót sem ajánlott bevenni a baba végett. Szánd rá magad, meglátod semmi lesz az egész!

2008. dec. 17. 09:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is nagyon féltem/félek a fogorvostól, szerencsére nem volt baja a fogamnak, de terhesen kilyukadt kettő is.

Muszáj voltam elmenni ráadásul már 7 hónapos terhes voltam.Sztk fogorvoshoz mentem én is, nagyon szépen betömte fehérrel, majd egy hónap múlva a másikat is.

Már csak azért is el kell menni, mert ha megszületett a baba, az embernek kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy fogászatra mászkáljon.(főleg hogy nálunk pl. mivel sztk elég sokat is kellett várni mire időpontot kaptam.)

2008. dec. 17. 09:44
 7/7 A kérdező kommentje:
DALACINT LEHET BVENNI???
2008. dec. 17. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!