Jelent valamit, ha a nemvárt előtt/napján nagyon erős a tesztcsík?
Gondolom a nagyobb koncentrációjú HCG-t jelenti, de ennek van jelentősége? Gondolok itt arra, hogy előbb fogant, ikrek, akármi anomália..?
A 12. DPO-n olyan erőset teszteltem, hogy szinte sötétebb a tesztcsík, mint a kontroll. Nem gondolnám, hogy sokkal hamarabb tudott volna foganni, nem vagyunk annyira aktívak a hálószobában, de a lányommal tudom, hogy amikor teherbe estem, 1 héttel a nemvárt után is még határozott, de halványabb volt a tesztcsík, mint most, pedig ugyanazt a típusú tesztet használtam.
Igazából csak tapasztalatok érdekelnek, hogy akinél hasonló volt a helyzet, volt-e bármi különlegesség? Kíváncsi vagyok, jelent-e bármit is :)
Azt jelenti, hogy jelen pillanatban terhes vagy.
Nekem is erős volt anno, nagyon magas volt a hcg szint a véremben is, de se nem ikrekről nem volt szó, sem pedig korábbi fogantatásról. Méretei alapján 10 nappal későbbre lőtték be a szülés dátumát 🤷♀️ És még ahhoz képest is 3 nappal később született végül a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!