Ez halvány pozitív?

Egyébként miért teszteltél aktus után 8 nappal?
Olyan fura h évekig védekeztünk megszakítással és sose lettem terhes🤔

Bocsánat, hogy eddig nem írtam. Azért teszteltem ma, mert nagyon náthás lettem, gyógyszert kell szednem, talán ez is befolyásolhatja?
Valaki előzőleg kérdezte előtte voltunk-e együtt korábban, az utolsó mensi óta nem ami február 19-én volt.

A náthára alkalmazott gyógyszerektől nem leszel terhes, nem mutatja ki őket a hcg teszt...
És az az utolsó mensi rendes menstruáció volt? Mármint a szokásos ideig tartott, és a szokásos mennyiségben?

Még mindig nem világos, hogy miért teszteltél?
Ha nem akartok gyereket akkor szokás védekezni, bár a megszakítás szerencsejáték, de fel sem kellene merülnie, hogy terhes lehetsz a gyógyszer szedéssel kapcsolatban, ha ennek nem lenne oka. Te nyilvánvalóan reménykedtél benne!
Teljesen normális volt a mensi. Januárban 2 nap késésnél volt ennél halványabb tesztem, utána megjött rendesen akkor is.
A védekezés kérdésre válaszolva, 6 évet vártunk védekezés nélkül a 2 éves kislányunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!