Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek hogy tudjak wc-zni?

Mit tegyek hogy tudjak wc-zni?

Figyelt kérdés

8 hetes vagyok a múlt héten szörnyű hányingerem volt így alig ettem valamit és már 5 napja nem tudok wc-zni.

Mit egyek vagy tegyek amivel nem ártok a babának?

2008. dec. 16. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Én aszalt sárgabarackot ettem ilyenkor és ittam hozzá egy nagy pohár rostos narancslevet. Na azért csak óvatosa, mert ha pár szemnél többet eszel, nagyon meghajt :S
2008. dec. 16. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Vitamint szedjed,hogy nehogy ellegyen belöled minden hasznos fogyva.

Azonkivül rostos dolgokat,de ha végképp nem megy akkor àsvànyvizet,de jo sokat.

Illetve enni egyél mindent amihez kedved van,de minig csak kevesebbet!

Nagyon sokat segitene,ha magnéziumot innàl,esetleg tejet,joghurtot,vagy banànt,azok tàplàloak is,és segitenek a gyomrodon is!

2008. dec. 16. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyél sok rostot.Teljes kiörlésű lisztből készült kenyeret,zöldséget,gyümölcsöt.Kerüld az étcsokit, a sárgarépát és a banánt,ne vidd túlzásba az almázást.Fogyassz sütőtököt,aminek magas vitamintartalma külön jó.

Ha ez sem segít,akkor kérhetsz hashajtót.Nagyon sok homeopátiás szer is van székrekedésre.Ha ezekre kíváncsi vagy,akkor dobj egy privit,itt nem akarom untatni a nagyérdeműt.

Viszont a rostdús étrendet mindenképpen vezesd be.Illetve rengeteg folyadékot fogyassz.(De ez igaz az egész várandósságra,és a szülés utánra,szoptatásra is.)

2008. dec. 16. 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Hát először is EYÉL! Ha nem eszel csak keveset azzal a babának is árthatsz, mert nem kapja meg azokat a vitamin, ásványianyag stb forrásokat amiből szépen tud fejlődni. Ha hányingered van előbb azt próbáld megszűntetni, utána tudsz enni, azután pedig az emésztéssel se lesz gondod. Sok megoldás létezik a hányinger kezelésére pl: reggelente könnyen emészthető szénhidrátok is segíthetnek (pirítós, burgonya, rízs, keksz), napközben többször egyél kisebb adagokat, vagy szedj be B6 vitamint. Ja és rengeteg folyadékot igyál, lehetőleg mentes vizet. Ezután meg jöhetnek a rost dús élelmiszerek! Nekem ajánlott a dokim egy tuti dolgot székrekedés ellen: aszalt szilva (nekem bejött,de persze rendes étkezés mellett)! Nyugi ezt a legtöbben átéljük!

Sok sikert!!!

2008. dec. 16. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is megszenvedtem vele hiába a sok gyümi,meg folyadék.

Nekem az aszalt szilva vált be-esténként 3-4 db.De használhatsz gutalax hashajtót/terhesen is-elöször én azt használtam/ és a glicerines kúp is nagyon jó,és rögtön van hatása!Sok sikert!

2008. dec. 17. 07:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Én este mindig eszek gyümölcsöt. (alma, narancs, szőlő)

Reggel mindig egy banánturmixal indítok, aztán rohanok a wc-re:-D

2008. dec. 17. 08:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 6 nap után ma elöszőr volt székletem a glicerines kúptól. Gyógyszertárban lehet kapni kb. 800-ért. 31h
2008. dec. 17. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!