Ilyen lehetséges?

Figyelt kérdés
Családban nem rég derült ki, hogy az egyik unokatesóm terhes. Mikor mentünk hozzájuk vittem neki több zacskó földimogyorós Cheetos-t, mert tudom, hogy imádja. Na hát nekem esett, hogy miért viszek neki mogyorós dolgokat, mert mi van, ha a baba a hasában mogyoró allergiás, és ezzel megölöm szegényt. A családban egyetlen mogyoró allergiás van, a nagymamánk. De amúgy ilyen tényleg létezhet, vagy csak agyára ment a terhesség?

2022. márc. 11. 10:31
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Debil az unokatesód.
2022. márc. 11. 10:33
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
A hormonok miatt van most ez szerintem.
2022. márc. 11. 10:46
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Hahahahha zseniális. Nagyon rendes tőled, hogy kedveskedni akartál! Az unokatesód meg hülyeséget beszél.
2022. márc. 11. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Hormonok. Ne rágódj rajta. Én is zakkant vagyok néha. Nem lesz baja a babának ettől. Amúgy kb semmit sem ehetne, ha ettől félne, mivel mondhatni mindenben van mogyoró (a dobozok hátulján mindenhol ott van).
2022. márc. 11. 10:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Eskü annyira mondta a magáét, a végén már én is kezdtem elhinni, hogy hülye vagyok... Azt hiszem legközelebb inkább semmit nem viszek neki. Csak nálunk szokás, ha megyünk családlátogatóba, mindig viszünk valami apróságot (gyümölcs, kávé, bor, csoki, attól függően kihez megyünk éppen).
2022. márc. 11. 11:04
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Szegény unokatesodnak már most agyára ment a terhesség. Mi lesz vele később?
2022. márc. 11. 12:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, h igaz-e, vagy nem. Mindenesetre mástól is hallottam, h nem eszik terhesség alatt mogyorót, diót és valahány hónapos vagy (1-2 éves?) korig sem szabad adni, mert akkor nagyobb eséllyel lesz dió/mogyoró allergiás a gyerek. Sose néztem utána, h van-e tudományos publikáció, de nem kizárt, hogy van ilyen, ha nekem fontos lesz, utána fogok olvasni, de nem milyen mindenegybenblog meg hasonló oldalakon, hanem rendes helyeken.
2022. ápr. 6. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!