34 héten normális hogy könnyen tudok még guggolni,járni, hason feküdni, láb körmöt vágni, borotválkozni lent, felvenni a cipőmet és szinte minden mást?
Figyelt kérdés
2022. márc. 10. 12:48
11/17 anonim válasza:
#1 én nem tudom ki az aki csak úgy kivágja az ablakon a fizetésének 30-50%-át h heverészhessen otthon....
12/17 anonim válasza:
Én a 30.hét óta nem látom magam alul, pedig első baba.
13/17 anonim válasza:
Pedig igaza van az 1-esnek, más országokban terhesen is dolgoznak, akár kórházban is.
14/17 anonim válasza:
Más országokban meg a gyermekágyi időszak után mehetsz vissza dolgozni, és a bébiszitter eteti cumisüvegből a babádat 👌
Mindig ez a más országozás... Nem csak feltétlenül az jó ám, ami másik országban van.
16/17 anonim válasza:
Szerintem azon vitatkozni, hogy melyik országban mi a protokoll, tök felesleges. Nálunk is a 6 hét után vissza kell menni dolgozni, illetve terhesen is ki kell jól húzni a munkát. De ez a vissza kell nem úgy van, hogy 5-6 nap/8 óra. Visszamehetsz 1 napra is, 4 órára, hogy az állásod megmaradjon. Vagy 2 napra. Vagy 3, stb, teljesen egyéni. Ha olyan (főleg most, korona óta, de itt már alapból működött), dolgozhat otthonról is home office-ban. Persze nekem a magyar rendszer tetszik a legjobban. De itt sem vészes, hisz 1 fizuból is elvagy, emiatt is luxus volt egy ideig, hogy anyuka is dolgozzon, mert nyugodtan maradhatott otthon. Mára persze már ez változott, nyugaton a nők nem szeretik játszani a háziasszonyt. Mondjuk meg is értem, mert nem tudni, hogy mikor maradsz hoppon, így jó, ajánlott is, hogy saját lábokon állsz.
17/17 anonim válasza:
Nekem ezek simán mentek a szülés napján is (39. Hét), sőt a császár másnapján is. Egy percig nem gondoltam, hogy ez ne lenne normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!