Mikor kell elkezdeni vásárolni a babának?
Mi kiságyat azt kaptunk, mert a családban volt, akinek már nem kellett, babakocsit viszont nem is vettünk előre, kb másfél hónapos volt a babám, mikor megvettük.
Ezeket leszámítva a többi dolgot 6 nappal szülés előtt vettük meg (2 héttel korábban jött, mint vártuk.)
Szerintem másfél hónapot még várhatsz:-)
27 hetes voltam, mikor megvettük a babakocsit, mert akkor volt nagybörze, és nagykeráron árulták. De ezután semmit nem vettem a 35-36.hétig, viszont akkor mindent egyszerre (ruhákat, mellszívót, stb). Előtte nem értem rá, mert dolgoztam, meg nem is nagyon volt rajtam vásárolgathatnék. Kiságyat, pelenkázót ajándékba kaptuk.
A kórházi csomagot a 36.héten raktam össze.
Én is azt mondom, hogy még ráérsz, de azért a 36.hétig nem árt, ha megvan minden, mert onnan már bármikor szülhetsz. Írj listát, hogy mi kell, szerintem az tök jó ötlet, jobban képben vagy, mintha csak rakosgatsz a szekrényben, hogy mi van, mi nincs.
33 hetes voltam az elso babaval, amikor bevasaroltunk, mindent szinte egyszerre. Utana atneztem, mar csak aprosagok hianyoztak.
En nem ereztem, hogy korabban kellett volna, dolgoztam, sem idom, sem kedvem nem volt munka utan az uzleteket jarni (hetvegen dolgoztam, hetkozben volt szabadnapom, de akkor meg a ferjem nem volt otthon).
De nem bantam meg, mert minden nagyon gordulekenyen ment, penzt mar az elejetol minden honapban raktunk felre, igy anyagilag nem volt rossz, mindent kineztem interneten, hogy hol akarom megvenni es milyen arban, igy celiranyosan mentunk vasarolni. Megterhelo sem volt, nem ereztem, hogy az utolso hetekben nehez lenne a menes, seta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!