Kicsit szédülök (soha sem szoktam), a vérnyomásom 136/87 volt, a pulzusom 87. Mitől lehet?

Nem hiszem, hogy folyadék hiány, mert elég sokat iszom! Kávézni soha sem kávéztam és nem most szeretném elkezdeni, de azt nem alacsony vérnyomásra szokták inni??
Most már a szédülés elmúlt. Remélem ennyi is volt.
Köszi a válaszokat!
Boldog baba várást!

Szia!
Ma pont így jártam én is, minden átmenet nélkül szédülni kezdtem pedig ilyen még sosem volt velem.Lefeküdtem,felpolcoltam a lábam és mikor jobban lettem, megmértem és 135/80 volt a vérnyomásom.Szerintem ez az időjárás okozhatta, biztos megint front van.Én 22 hetes vagyok. Minden jót neked!

Nincs ilyen szorongásos problémám. Néha félek a szüléstől, de az csak percekig tart, hamar megnyugtatom magam, hogy minden rendben lesz. Lehet tényleg emiatt a vacak időjárás miatt volt. Mára már kutya bajom, most voltam vérvételen is.
Köszönöm!
Boldog baba várást és könnyű szülést mindenkinek!!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!