Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kicsit szédülök (soha sem...

Kicsit szédülök (soha sem szoktam), a vérnyomásom 136/87 volt, a pulzusom 87. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
A vérnyomásom mindig normális szokott lenni, a pulzusom pedig 100 környékén szokott lenni. 26 éves vagyok és 32 hetes pocakos. Mi a normális érték ilyenkor?
2008. dec. 16. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
hát szédülni az alacsony vérnyomástól szoktak neked az nincs. Amugy mindkét érték normális.
2008. dec. 16. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Folyadekhiany? Kavet iszol? Mert ihatsz am, ha esetleg nem mersz kavezni. Nyugodtan igyal, en is ittam mindennap, ugyanez volt nalam is, es most terhesen is. De nem mindig, neha-neha. En a folyadekhianyomra gyanakszom mindig, mert van, hogy szinte elfelejtek inni, pedig tudom hogy napi 2l kellene.
2008. dec. 16. 19:16
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy folyadék hiány, mert elég sokat iszom! Kávézni soha sem kávéztam és nem most szeretném elkezdeni, de azt nem alacsony vérnyomásra szokták inni??

Most már a szédülés elmúlt. Remélem ennyi is volt.

Köszi a válaszokat!

Boldog baba várást!

2008. dec. 16. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ma pont így jártam én is, minden átmenet nélkül szédülni kezdtem pedig ilyen még sosem volt velem.Lefeküdtem,felpolcoltam a lábam és mikor jobban lettem, megmértem és 135/80 volt a vérnyomásom.Szerintem ez az időjárás okozhatta, biztos megint front van.Én 22 hetes vagyok. Minden jót neked!

2008. dec. 17. 00:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy van-e ilyen problémád,de a szorongás is okozhat enyhe szédülést.Ha esetleg aggódsz valami miatt és ez az érzelmi állapot tartós,akkor ettől is lehet.
2008. dec. 17. 06:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Nincs ilyen szorongásos problémám. Néha félek a szüléstől, de az csak percekig tart, hamar megnyugtatom magam, hogy minden rendben lesz. Lehet tényleg emiatt a vacak időjárás miatt volt. Mára már kutya bajom, most voltam vérvételen is.

Köszönöm!

Boldog baba várást és könnyű szülést mindenkinek!!! :))

2008. dec. 17. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!