Van olyan köztünk aki mensi elmaradásnál csinált (kíváncsiságból) LH tesztet ? + hcg teszt ? LH teszt pozitív de HCG negatív? Végül megjött ? Vagy baba lett belőle ? :)
😃 aztaaaa micsoda következtetés.
Na most hogy tisztázzuk az a nővér akinek megjött még is terhes volt az a hugom amúgy.
A kishugi aki a nővér amúgy nem szupernő. 😃
De látom, nagyon unatkozik, mert olyan hülyeséget talált ki hogy már azt én sem hiszem el.
Mióta késik? Mivel teszteltél?
Mikor rutintalan voltam a tesztelésben és babát vártunk előre vettem teszteket. 25ös erősségűt (nem is tudtam h van erősebb, gyengébb stb)
Az negatív lett (2 napja késett azt hiszem) . Mivel nem éreztem semmi jelét h megjönne, beleástam magam a témába, és elmentem 10es tesztért. Na az már pozi volt (nem erős, de nem is kellett keresgélni rajta)
Egyébként biztos h nem középidőben volt a pém, mert akkor együtt sem voltunk, szóval az is lehet h "korai a tesztelés"
A jósteszthez nem értek
3 vagyok nekem 9dpon közép erős lett az lh, előzőnap teljesen feher volt, egyből csináltam hcg tesztet és nagyon halványan debkijött a 2. csík.
Ha terhesség miatt lenne + az lh teszt akkor a hcg is mutatná.
Én amikor pozitív lett a hcg teszt kíváncsiságból csináltam egy LH-t is, az is erős pozitív lett.
Amikor az LH teszt mutatja a 10-es hcg tesztnek is mutatnia kell.
Ha a terhességi teszt negatív az azt jelenti nem vagy terhes.
Tudom hogy marha nehéz elfogadni, én is minden hónapban minden baromságot gondolok, de mindig próbálom leállítani magam és ha gondolataim nem is maradnak a földön, próbálom magamat ott tartani. (szóval kérdést nem írok ki róla, mert tudom hogy hülyeség/lehetetlen, akkor is ha az agyam egy elborult része reménykedik)
Még nem jött meg?
Mert akkor lehet pont egykésői ovut kaptál el az lh tesztel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!