Canesflor vagy canesbalance a jobb?
Figyelt kérdés
28 hetes vagyok, sajnos hüvely gombát tapasztalok. Az orvos azt mondta bármelyik tejsavas kupot lehet használni, amelyik szimpatikusabb. Nos én idelyn beliema kapszulat használtam, abból volt még 2db de semmi javulást nem tapasztaltam, így holnap vennék valami jobbat. Nektek melyik vált be?2022. márc. 4. 13:30
1/4 anonim válasza:
nekem az idelyn jo volt, parodat is kezeled? nem lehet, hogy ott a gond?
2/4 A kérdező kommentje:
Most tapasztaltam először, rendszeresen vagyunk együtt úgyhogy nem hiszem. Első terhességem során is kb 25.hetesen tapasztaltam, akkor az jó volt, most lehet ez a 2szem kevés volt, nem tudom 😃 sok válaszban azt olvasom mindkettő nagyon jó, de akkor veszem azt amelyik lesz a rossmanba
2022. márc. 4. 15:55
3/4 anonim válasza:
jah, hogy osszese 2 kupot hasznaltal el? de ez egy hétre van egy fertozes alkalmaval 7 napon keresztul napi egyet kell hasznalni, rajta van a tajekoztaton. Ha a parodat nem kezeled, nem keni magat kremmel, es fertozes mellett vagytok egyutt, akkor megint elofog jonni.
4/4 A kérdező kommentje:
Félre érted. Összesen két db volt itthon és tegnap előtt és tegnap este használtam el, tudom hogy kell alkalmazni… lenyegtelen. Nem írtam hogy fertőzés mellett vagyunk együtt úgyhogy hülyeséget ne allíts, és nyilvan tudom ezért akarom magam kezelni. A kérdésem is az volt melyik a jobb, mivel azt nem ismered így nem tudsz rá válaszolni. Ennyi
2022. márc. 4. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!