Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6.héten érdemes már mennem...

6.héten érdemes már mennem terhesség megállapításra?

Figyelt kérdés

Az időpont adott. 2 hét múlva csütörtökön mentem volna konzultálni a petevezeték átjárhatósági miatt a dokihoz, de most hajnalban végre 2 csíkos lett a teszt 😊

TB alapon megyek, arra a napra van időpontom, gondoltam odatelefonálok, hogy az időpont maradjon, csak más okból mennék😊

2022. márc. 2. 04:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%

Ha pont középidőben volt a fogantatás, akkor lehetséges, hogy már szívhang is van addigra. Ha nem akkor volt is kell már látni valamit 6 hetesen. Személy szerint én nem mennék a 7ik, 8ik hétig, addigra biztosra van szívhang, meg én türelmes is vagyok :D

Gratulálok a pozitív teszthez!

2022. márc. 2. 04:51
 2/12 anonim ***** válasza:
12%
6. Hét? Azaz még be sem töltöd a 6 hetet?
2022. márc. 2. 05:41
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a dokim mindig azt mondta, hogy bőven elég 8 hetesen mennem, de a 10 is tökéletes. Idő előtt nem tud sokat mondani ő sem.
2022. márc. 2. 05:48
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Ha jól értem már van időpontod, csak más miatt kérted. Ez esetben én nem mondanám le.

6 hetesen már sokszor van szívhang.

Jobb egy kicsit későbbre időzíteni az első vizsgálatot 8hét körül, de ha már úgy is van időpont, akkor menj csak nyugodtan

2022. márc. 2. 06:02
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Ha már meg van az időpont, akkor menj el, max visszahívnak egy héttel később.
2022. márc. 2. 07:01
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Menj csak el.
2022. márc. 2. 07:13
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

En csak a meglévő időpont miatt mennék. Amúgy késöbbre időzítettem volna.

Ha nem fog látni semmit a doki, akkor pedig vissza fog 1-2hét múlva hívni.

2022. márc. 2. 07:35
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
6+3 hetesen nálunk már volt szívhang. Drukkolok!
2022. márc. 2. 07:47
 9/12 anonim ***** válasza:
81%
Talán az a legjobb ha felhívod a dokit és elmondod neki mi a helyzet. Lehet ad inkább 2 héttel későbbre időpontot. Teljesen felesleges 2 hetente dokihoz menni, mert utána valószínűleg szívhang miatt a 8. Hétre visszahív, majd 10-12. Héten is menned kell. Mi emiatt mindig a 10. Héten megyünk (doki ajánlása miatt is és nekünk is könnyebb). Így két felesleges idegeskedést megelőzünk.
2022. márc. 2. 08:08
 10/12 A kérdező kommentje:

Ha nem lenne időpontom nem mennék ilyen korán. Anno a fiammal 2 hét késés után teszteltem, majd mikor másodszor sem jött meg akkor mentem dokihoz 😊 de ő egy próbálkozásból fogant, nem izgultam túl 😁a tesó meg majdnem 1 év után jött össze. Nem baj az sem, ha 1-2 héttel későbbre visszahív, mert pont szabadságon leszek 😊

De ha már azt meg tudja mondani, hogy méhen belül van, akkor nyugodtabb leszek 😊

2022. márc. 2. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!