A szulesnel milyen hálóinget vittetek? Kigombolhatot? Ket részes nem jo? Nadrag, felső?
Szüléshez a Pepcoban vettem egy éppen akciós rövidujjú, két számmal nagyobb, jó bő hálóinget, hogy könnyen tudjam mozgatni a pocakomon. Nem volt gombos, olyan mint egy túlméretes póló. A szülőszobán zömében már a nyakamban volt, nem is tudom miért nem vettem le egyáltalán. Semmi baja nem lett azon felül, hogy brutál beleizzadtam, hazaküldtem a férjemmel.
Nekem napközben a hálóing betegség feelinget ad, úgyhogy az osztályra bő nadrágot vittem és szoptatós trikót. Éjszakára húztam pizsi nadrágot és másik szopis trikót. Nekem ez volt kényelmes.
Egyébként csak szerintem a legalja, hogy szülésre nem adnak egy nyomorult hálóinget? Én ezen totál fel voltam háborodva.
Utolsó, pontosan. Barátnőm szegedi, mindent adnak, totál el volt hulve hogy pesten még tányért is vinni kell... Ott adnak haloinget, babaruhat, mindent kb... Itt örülj ha ágyat még kapsz...
Hálóing : en a lehel piacon vettem 3db valltol mell vonalan gombos haloinget a kinainal, 3db volt 6000 ft, nem kifejezetten szoptatós de kigombolod és kiveszed a melled, venne a fene kifejezetten szoptatós hálóinget darabja 5-6000 áron, nagyon trendi de minek, úgyis kihajitom mindet a kórházban, itthon nem fogok ilyet hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!