Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A szulesnel milyen hálóinget...

A szulesnel milyen hálóinget vittetek? Kigombolhatot? Ket részes nem jo? Nadrag, felső?

Figyelt kérdés
2022. febr. 28. 12:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szoptatós hálóinget.
2022. febr. 28. 13:33
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szülésnél adtak hálóinget. Gyermekágyon éjjel hálóing, nappal kényelmes nadrág+szoptatós felső volt rajtam.
2022. febr. 28. 13:37
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szüléshez a Pepcoban vettem egy éppen akciós rövidujjú, két számmal nagyobb, jó bő hálóinget, hogy könnyen tudjam mozgatni a pocakomon. Nem volt gombos, olyan mint egy túlméretes póló. A szülőszobán zömében már a nyakamban volt, nem is tudom miért nem vettem le egyáltalán. Semmi baja nem lett azon felül, hogy brutál beleizzadtam, hazaküldtem a férjemmel.

Nekem napközben a hálóing betegség feelinget ad, úgyhogy az osztályra bő nadrágot vittem és szoptatós trikót. Éjszakára húztam pizsi nadrágot és másik szopis trikót. Nekem ez volt kényelmes.

Egyébként csak szerintem a legalja, hogy szülésre nem adnak egy nyomorult hálóinget? Én ezen totál fel voltam háborodva.

2022. febr. 28. 13:47
 14/21 anonim ***** válasza:
A szekszárdi kórházban adnak hálóinget, nem is szülhetsz konkrétan sajátban.
2022. febr. 28. 14:02
 15/21 anonim ***** válasza:
Kigombolhato praktikusabb
2022. febr. 28. 14:06
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb kórházakban hallom, hogy sokkal több mindent adnak a babának is, anyukának is, míg mondjuk ahova mi tartozunk körzetileg Budapesten, oda a komplett háztartást vinni kellett. Szerintem ez végtelenül szomorú és felháborító.
2022. febr. 28. 14:09
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, pontosan. Barátnőm szegedi, mindent adnak, totál el volt hulve hogy pesten még tányért is vinni kell... Ott adnak haloinget, babaruhat, mindent kb... Itt örülj ha ágyat még kapsz...

Hálóing : en a lehel piacon vettem 3db valltol mell vonalan gombos haloinget a kinainal, 3db volt 6000 ft, nem kifejezetten szoptatós de kigombolod és kiveszed a melled, venne a fene kifejezetten szoptatós hálóinget darabja 5-6000 áron, nagyon trendi de minek, úgyis kihajitom mindet a kórházban, itthon nem fogok ilyet hordani.

2022. febr. 28. 14:14
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is kinait vettem de megbantam... Műszálas sz@r volt, a szülés alatt le is vettem mert izzadtam nagyon. Az osztályon is tökre beleizzadtam nem volt jó.... Legközelebb biztos hogy nem a kínaiban veszem a haloinget
2022. febr. 28. 14:38
 19/21 anonim ***** válasza:
50%
Semmilyet. Szüléshez meg a szülés utáni pár órában kórházi hálóing volt rajtam, utána tréningnadrág+ szoptatós top.
2022. febr. 28. 15:00
 20/21 anonim ***** válasza:
18as az én kínaim pamut!
2022. febr. 28. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!