Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6+5 hetesen mit fog látni az...

6+5 hetesen mit fog látni az orvos az UH-n?

Figyelt kérdés
Érdemes akkor már elmenni?
2010. szept. 12. 08:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, mikor volt peteérésed!

Ha félidőben, akkor 6+5-nél már biztosan lát szívpulzálást (ez a fogantatástól 22. napon indul be), és kb. 8mm-es az embrió ülőmagassága.

Ha nem félidőben volt tüszőrepedés, akkor nem ezt fogjátok látni.

2010. szept. 12. 09:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Kb. a ciklus 11-12. napján volt a peteérésem. Ezek szerint már kb. a 33-35. ciklusnapon lehetne látni a szívpulzálást? Szeretnék minél hamarabb meggyőződni róla, hogy minden rendben a Picúrkával, de nem szeretném, ha túl korán "macerálnák" őt a vizsgálatokkal. Szerintetek?
2010. szept. 12. 09:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én pont 7 hetesen voltam vizsgálaton, és már volt szívhang :-) Szerintem, Te sem vagy túl korán, és iagzad van abban, hogy minél előbb megnézzék, hogy minden rendben van-e. 5 hetesen még én sem mennék vizsgálatra, de 6+5 hetesen már simán. Drukkolok Neked!!! Minden jót és jó egészséget! 9 és fél hónapos kisfiú anyukája
2010. szept. 12. 09:40
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

itt sokmindent megtudhatsz.

2010. szept. 12. 09:46
 5/7 anonim ***** válasza:
5hetes voltam,mikor dokinál jártam(én 6-nak számoltam)jól látható szívhang volt és egy 3 mm "baba":)
2010. szept. 12. 10:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Napra pontosan 5 hetes voltam, amikor pozitívat teszteltem. Másnap felhívtam a dokimat, aki azt mondta, a rá következő héten menjek csak, addig ne. Amikor mentem, akkor voltam 6+2 hetes, és megvolt a szívhang. :)
2010. szept. 12. 10:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálam a fogantatás utáni 21. napon még nem látszott szívpulzálás, bár a doki hasi uh-t csinált :-/

A 29. napon voltam legközelebb, hüvelyi uh-n már 5,4mm volt a babó, és a szíve is vert :-)

2010. szept. 12. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!