Mit lehet tenni erős szeméremcsont fájdalom ellen?
Figyelt kérdés
33 hetes vagyok. Napok óta annyira fáj a szeméremcsontom, hogy aludni is alig bírok, sőt néha járni is. Nagyon kellemetlen. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy csak várjam ki, hogy elmúljon?😟2022. febr. 20. 08:07
1/3 anonim válasza:
Hát általában azért fáj, mert fejvégű a kicsi és jó lent van már. Nekem 25dik héttől van. A második gyerekemnél a szülés könnyebb volt emiatt is, de az hozott megváltást.
2/3 anonim válasza:
Semmit. Hősiesen tűrni és kivárni a szülést.
Nekem mondjuk mindhárom császár volt, de az első után egyáltalán nem akart rendeződni úgy 2 évig.
Olyan voltam mint egy nyugger 🤦♀️
Érdekes mód másik kettőnél nem volt ilyen probléma.
3/3 anonim válasza:
Mindket terhessegem vegen elojott. Alig birtam mozdulni. Egyik fej masik far vegu volt. Masodiknal utolso napokra elmult, furcsalltam is.. de tenni ellene semmit nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!