Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jelezhet a babó, ha szivárog...

Jelezhet a babó, ha szivárog a magzatvíz?

Figyelt kérdés
Ha lennék olyan bamba, hogy nem tűnik fel ill. nem ismerem fel, hogy a magzatvíz szivárog, "ad valami jelet" a kicsit? Milyen hatással van ez rá? Nem kezd el esetleg jobban rugdosni...? Köszi!
2008. dec. 16. 12:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Amikor szültem, nekem 1 napig szivárgott. 2 orvos vizsgált meg, egyik sem vette észre...:-SSS

Babám nem vettem észre, hogy jelzett volna, talán annyi, hogy kevesebbet mozgott...

Viszont: erős jósló fájásaim voltak, erős folyásom volt, de nem teljesen víz szerű, ezért hitték azt, hogy folyás. Baj nem lett belőle, nagyon gyors, könnyű szülésem volt, gyors tágulással. Ha szivárog a víz, szerontem az fájásokkal jár és rövid időn belül beindul a szülés.

Sok sikert és könnyű szülést Neked!

2008. dec. 16. 12:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Nekem nincsenek jóslóim, csak napi 1-2 alkalommal nagyon vizes folyásom(?). Holnapra vagyok kiírva, ezért is vagyok kíváncsi.
2008. dec. 16. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Vegyél indikátort a patikában kék színű lesz, ha szivárog a magzatvíz. Talán vmi indikátor betét is van.
2008. dec. 16. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Na olyan indikátort én is kerestem, egész Kecskemétet végigtelefonáltam. Nem volt. 1. voltam. /Később azt mondták, hogy kismama boltban lehet kapni...pfff/

Ha erősödik szerintem menj be, egy vizsgálatot megér. Mondjuk nekem nem vették észre. Nem sok lehet már hátra 1-2 nap és meglesz a babócád!!!

Kitartás!!!!

2008. dec. 16. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem sem vették észre,én bent voltam már a kórházban,este jeleztem,hogy valami folydogál,nekem kicsit véres is volt,közölték,az nem az.Na éjjelre elfolyt rendesen,akkor már rájöttek,hogy talán mégis az volt.Ettől függetlenül ha bizonytalan vagy tényleg nézesd meg,és ha mégsem indulsz el otthonról,akkor is viszont pihenj sokat.Üdv.
2008. dec. 16. 15:13
 6/6 A kérdező kommentje:
A dokim sajnos nincs a városban. Csütörtökre beszéltük meg, hogy megyek magzatvíz-vizsgálatra. Kihúzhatom addig baj nélkül, vagy vállaljam, hogy egy idegennél szülöm meg a babóm? Persze, ha egyáltalán a magzatvíz csordogál.
2008. dec. 16. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!