Február 10-en kellett volna megjönnie. 10-en egy negatív csík x-epil teszttel zártam a 12-re pozitív teszt azóta 2 másik pozitív tesztet?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Február 10-en kellett volna megjönnie. 10-en egy negatív csík x-epil teszttel zártam a napot, majd 12-re még semmi és csináltam meg 1 tesztet első vizeletbol ami nagy megdöbbenésemre 2 csíkot mutatott aztán a második vizeletbol csináltam meg 1 sima x-epil csík tesztet és az is pozitív lett. Aztán 2 napja meg egy tesztet és az is pozitív lett. Február 22-re van időpontunk az orvoshoz, de nagyon félek mert sokszor nem is érzem h terhes lennék. Megnőtt a mellém és van h görcsölök, de nem nagyon és 2-3 perc alatt el is múlik. Szerintetek is terhesseg? Annyit mindent olvastam már kémia terhessegrol, vételéről és hcg szintről, h lassan megorulok. Régóta tervezzük kicsit és nagyon izgulok. Jelenleg ez 9. Nap h késik2022. febr. 18. 18:45
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek. Voltunk is orvosnál és elkuldtek egy azonnali hcg szint méresre a vérből. Ami 8000-res lett a magánban 11x4 mm a kórházban mar ugyanazon a napon 14 mm petezsakot mondtak szikholyaggal. Talaltak az uh-n a mehen belüli petezsakon kívül egy "foltot" mehen kívül, de azt mondta a kórházban a doki, h ez tok normális egy sargateste vált a beagyazodas után a nem tudom mi. Remélem tényleg minden rendben van, mert sajnos többet senki nem mondott. Illetve annyit ha ez mehen kívüli terhesség lenne a 8000-res hcg szint alapján már szetrobanna a járat. Valaki tud ehhez többet fűzni? 😲 így 2 hét mulvara kértem időpontot március 8-ra ha minden rendben van elvileg akkor már többet is tudnia kéne mondania az orvosnak.
2022. febr. 24. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!