Mik a terhesség első jelei?
Figyelt kérdés
Léccyves írjátok le fontos lenne!2010. szept. 11. 15:18
1/5 anonim válasza:
Nálam a mellfeszüléssel és a fáradékonysággal kezdődött. Aztán megjelent a folyamatos émelygés, majd a 8. héttől többször hánytam is.
2/5 anonim válasza:
Nekem görcseim voltak, olyan "mintha megjönne"-érzés, vérzés nélkül, vagy 3 hétig. Megvizsgáltattam magam, hogy nem méhen kívüli-e, szedtem magzatvédő vitamint, és Magne B6-ot, hogy ne görcsöljek, el is múlt. Lassan 13 hetes vagyok és azóta sincs semmi bajom. Se a mellem nem fáj (amúgy kicsi, és picikét nőtt már), se hányingerem nem volt, összesen a három hónap alatt kb 5-ször hánytam, de majdnem mindig fogmosástól, mert nem vagyok oda amúgy sem az édesért, és a fogkrém ingerelt... se folyásom, se semmi. Csak éreztem, hogy összejött a babuci, mertt nagyon vágytam rá...
3/5 anonim válasza:
Első kisfiamnál az volt, h
1: kétpofára zabáltam olyan kajákat, amiket utálok;
2: egyik napról a másikra mintha 3szorosára nőttek volna a melleim;
3: késett a menzeszem;
4: émelygés, hányinger
2: kisfiamnál többet ettem a kelleténél, fáradékonyabb voltam, hatalmas, nehéz mellek itt is, meg egy kis émelygés az elején.ja és persze nem jött meg:D
Bár míg az első terhességemmel végighánytam a 9 hónapot, most egyszer sem hánytam és már csak pár napom van szülésig.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó gratulálok és remélem egészséges kisbaba lesz a második is!
2010. szept. 11. 16:28
5/5 anonim válasza:
Köszönöm, én is remélem h minden rendben lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!