18 hetes kismama vagyok és nagyon gyengének érzem magam. Normális ez?
Ha rossz a közérzeted akkor fordulj a háziorvoshoz lehet hogy lappang benned valami betegség.
ha ájulás környékez és szédülés meg állandó fáradtság az lehet a vashiánytól is alacsony haemoglobin szint jelzi a vérvételi papiron.
Feküdj le és pihenj ...
milyen értelemben? aluszékony vagy? próbálj meg több olyan ételt enni amiben sok a vas, lehet, hogy vashiány miatt van.
pl. spenót, brokkoli, dió
Én is 18 hetes, azaz már holnap 19 hetes kismami vagyok! És milyen érdekes!!! Ma én is iszonyú kellemetlenül érzem magam! Hányingerem van...és semmi bajom nem volt eddig meg az előző kisfiamnál sem...szerintem ez a vacak időjárás, bár nem szeretek semmit az időre fogni, de más nem lehet....
Ha nincs másik babád vagy gyerkőcöd akkor bizony pihenj!!!! Én nem tudok, mert a hét hónapos babucim kicsit megfázott és elég nyügi....:-( Jobbulást neked!!! :-) Ja!!! Én nagyon vashiányos és anémiás voltam az előző terhességem alatt! 60HGB, de sosem voltam aluszékony, fáradékony, de én is így tudom, hogy a vashiány tünetei ezek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!