Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a 30. hét után valami...

Ha a 30. hét után valami oknál fogva elhal a baba annak vannak valamilyen jelei? Az egyértelmű hogy olyankor már nem lehet érezni, de ezenkívül valami más jel?

Figyelt kérdés

Utoljára tegnap délután éreztem hogy csuklik. Azóta semmi és már nagyon félek. Bíztam az estében mert 8-10 között mindig olyan kabarét rendez hogy rendesen hullámzik a hasam. De ez sem volt és azóta se semmi. Úgy gondoltam ha délig nem jelentkezik akkor elmegyek a védőnőhoz szivhangot hallgatni. Légyszi írjatok ha valaki már járt így hogy milyen tünetek lehetnek!

34 hetes kismama

2008. dec. 16. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:

van egy rossz hirem! az ilyen eset általában tünetmentes de bitos nincs baj csa lustább a lelem. Ne aggodj! menj el azért a védőnőhöz ne ilyenre ne is gondolj!!

NYugi!

2008. dec. 16. 09:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia.Reméljük nincs semmi baja a babának,lehet csak lustálkodik a drága !!!:)Majd ird meg,mi történt.Szerintem semmi baj sincs.31 hetes.
2008. dec. 16. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyél csokit, szőlőcukrot vagy valami édeset.
2008. dec. 16. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, eléggé a végefele jársz, biztos pihen a babád, kicsi a helye is. A csoki tényleg segit. Irj mi volt!
2008. dec. 16. 11:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Akár bunkónak tartotok, akár lepontoztok, szerintem nagyon nem jó ez így! És nem akarlak ijesztgetni, de ha ennyi ideig nem mozdult meg, akkor minél előbb védőnő vagy doki! Ezzel nem jó játszani! Még, hogy lusta....., már ne haragudjatok, de én is 34 hetes vagyok és ha nem is érzem a kis manókát, csak megsimizem a hasam és ha csak egy leheletnyit, de megmoccan! És egyátalán nem fekszik el fél napoka! Azt írta tegnap délután óta, és ezt reggel fél 10 körül írta!

Inkább menjen el feleslegesen, mintsem késő legyen!!!!!!

34 hetes kismama

2008. dec. 16. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tavaly jártam így. Nem éreztem pár órája mozogni, mire beértünk nem volt szívhangja. Azt nem tudjuk 100%-ra mi történt, mert a vizsgálatok szerint egészséges volt. Valószínű a köldökzsinórt rántotta meg.

Mindenképp menj orvoshoz, mert lehet, hogy csak valami miatt nem kap elég oxigént, de akkor is nagyon fontos, hogy lásson orvos!

2008. dec. 16. 14:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok, 36hetes voltam.
2008. dec. 16. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!