Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ettől lehetek terhes?

Ettől lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A párommal tegnap történt ez a dolog, hogy ki vertem neki, le takarítottuk a tetejét is. Szerintem nem volt benne sperma mert nagyon nagy erővel lövellt ki belőle. Aztán be tette nekem úgy 1-2 percre, de nem élvezett belém. Ettől lehetek terhes? Még nem jött meg ebben a hónapban és nagyon félek. Az egész életemet tönkre tenném vele. Megegyeztünk a párommal hogy ilyet többet soha nem csinálunk és megtanultuk a hibáinkat. Terhességi tesztet nem tudok venni és tablettát sem. A tesztet azért mert nem vagyok olyan idős hozzá, a tabival szintén ez van, plusz azt ki is kéne íratni. Kérlek csak normális válaszokat írjatok. Olyankor akik olyanokat írnak hogy "megérdemled" "minek szexelsz ha nem értesz hozzá?" Ezeket én is tudom szóval nem kell leírni

2022. febr. 8. 04:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
73%
Az a baj, hogy azt nem nagyon tudja leellenőrizni mivel nem is érzi és átlátszó is. Az a lényeg, hogy ebből ne csinálj rendszert
2022. febr. 8. 13:35
 22/26 anonim ***** válasza:
70%
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2022. febr. 8. 13:36
 23/26 anonim válasza:

Háááát...meglehet.

Nem tudod esetleg, hogy akkortájt ovuláltál-e? Csak abban az időszakban igazán esélyes, hogy terhes legyél. Ha közel voltál a mensidhez, akkor nem akkora rá az esély, de így is van, hiszen a sperma eléldegél pár napig a szervezetben.

Mindenképpen vegyél tesztet 2 hét múlva, vagy a mensid napján, ha nem jön meg, amikor kell. Hidd el, jobban megéri megtudni és gyorsan cselekedni, mint utána sajnálkozni, amikor már túl késő bármit tenni.

Ne csináld ezt magaddal. Annyi felesleges stressz. Sokkal jobban megéri kifizetni a gumit vagy a tablettát, akár mindkettőt.

2022. febr. 8. 18:29
 24/26 anonim ***** válasza:
87%
Full száraz volt? Akkor te be se izgultál? Mert ha kicsit is élvezted akkor nedves a makkja és el nem lehet dönteni az kinek a nedve. Légyszíves legközelebb mielőtt szexelsz várd meg míg betöltöd a 12őt, mert gondolom ennyi ésszel max 8 éves vagy.
2022. febr. 8. 19:14
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha szerinted nem vagy terhes, miért kérdezed? Akkor tudod a választ, nem is kell ide teszt sem.
2022. febr. 9. 14:15
 26/26 A kérdező kommentje:

Uptade:

2-szer megjött rendesen, nagyon görcsöltem, szokásosan. Bár pár napja néha fáj a fejem, hányingerem van és fent fáj a gyomrom, többet kell pisilnem. Lassan meg kell jönnie megint

2022. ápr. 24. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!