4 és fél honapos kismama vagyok! Eddig 1 kg hiztam az jo? Vagy kevés?
Figyelt kérdés
2008. dec. 15. 21:24
1/6 anonim 

válasza:

jó az. nemsoká jön a többi kiló is aggódj. Majd csak gurulsz a végén:-)
2/6 anonim 

válasza:

A második trimesztertől indul a hízás. Előtte sokan még fogynak is a terhességi rosszulléttől. Utána 2 hetente 1 kg a normális.
3/6 anonim 

válasza:

Szia,
Semmi baj sincs az 1 kilóval. Én az első 3 hónap alatt 1 kilót szedtem fel, utánna 4.-5. hónaptól kezdtem hízni és szó szerint heti 2 kiló jött fel. Most már lelassúlt, de már a 13 kilónál tartok és még van 2 hónapom. Szóval ne aggódj...csak később is vigyázz magadra :)
Én nagyon édes szájú lettem, ennek is köszönhetem.
Boldog baba várást :)
4/6 anonim 

válasza:

Az jó, én az elején még fogytam is. Összesen 9 Kg-ot híztama terhesség alatt abból 4-et az utolsó hónapban.Gyönyörő 4 kg-os babám lett a végén. És öt kg-mal kevessebbel jöttem ki a kórházból mint ahogy elkezdtem a terhességet.Úgy, hogy ne agódj a súlyod miatt a szervezeted tudja mit kell csinálni
5/6 anonim 

válasza:

Szerintem rendben van így. Én betöltöttem az 5. hónapot és 2 kg-mot híztam idáig. Az alakom átrendeződött, az abszolút látszik de í súlyom 2 kilóval változott csak ehhez képest.
6/6 anonim 

válasza:

Szerintem is rendeben van így.Én 21 hetes vagyok először lement 6 kg abból visszatért 3kg.(azért ment le mert a 16. hétig szinte mindent kihánytam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!