Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28. hét. Székrekedés, hasmenés...

28. hét. Székrekedés, hasmenés felváltva... hogyan segithetnék rajta?

Figyelt kérdés
Kinek volt ilyen? Kb 3 hete kezdődött, van olyan hogy két napig semmi szekletem, utána meg lágy székletem van és kijön minden belőlem ami bennem volt... nincs szervi gondom semmi, voltam dokinál, a táplálkozásom nagyon jó rostban és vitaminban gazdag. Emellett sportolok is terhesen, persze már nem úgy mint korábban mert nagy a hasam. Mit lehet csinálni? Amikor pl nem megyek két napig wc-re már annyira nyomja a méhem, a beleim meg minden szervem ott egymást hogy rosszul leszek és a levegővétel se könnyű és jön fel a gyomorsav... :(

2022. febr. 5. 10:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is pont így vagyok vele. Szerintem ezzel nagyon nem lehet mit kezdeni, én remélem, hogy szülés után el fog múlni.
2022. febr. 5. 10:41
 2/5 A kérdező kommentje:
En is remélem mert ahigy szűkül a hely ott bent a gyereknek ugy nekem is meg az ételnek is kevesebb helye van, az egészséges kaják is többnyire puffasztanak, így sajna el kellett hagyjam a káposztaféléket is ami amúgy a kedvencem, ha ezeket enném már kidurrannék, úgyhogy nem puffasztó gyümölcsöket és zöldségeket eszem és már kevesebbet mint korábban, mert nem bírok. Van hogy a hátam is fáj ha pl nem megyek két napig wc-re, annyira duzzadt vagyok belül, nem bírom a súlyom. És ez még rosszabb lesz... hol van még a szülés? :(
2022. febr. 5. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A káposztáról ne is beszéljünk 😂 2 napig azt hittem, hogy vajúdok, olyan fajdalmam volt a savanyú káposztától.
2022. febr. 5. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, csak én 3-4 napig nem tudok elmenni wc-re, utána meg olyan görcsök jönnek rám, hogy mindig azt hiszem megszülök mire teljesen kiürülök. Utána tök jó, de eléggé kiakasztó...
2022. febr. 5. 12:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Sok folyadék, mozgás és magnézium. Szules utan jobb lesz;)
2022. febr. 5. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!