Vizes folyásom volt ezeken a napokon: Ovulacio utan 1 hettel Ovulacio utan 8 nappal Ovulacio utan 10 nappal Ovulacio utan 11 nappal Es ma, ovulacio utan 13 nappal. Holnap nem kellene megjonnie. De igy valoszinuleg meg fog jonni, igaz?
Figyelt kérdés
30 naposak a ciklusaim es mar a 23. Nap ota erzem azt hogy folyton faj a hasam, gorcsol mintha meg akarna jönni... Tart nehany percig, utána elmulik es olyan mintha semmi sem kozelegne. Nem ertem mert altalaban nem szokott elotte fajni a hasam csak akkor mikor megjon, aznap...de ez tart mar napok ota. Ez az elso probalkozos honap.2022. febr. 4. 14:42
1/12 anonim válasza:
Első hónap és így rá vagy feszülve?
2/12 anonim válasza:
Ez nem jelent semmit. Első hónapban nem kellene ennyire kényszeresnek lenni, mert nagyon hosszú hónapokra számíthatsz, akkor is, ha rögtön terhes leszel, nemhogy, ha csak pld. fél év múlva jön össze.
3/12 A kérdező kommentje:
Jogos, de nem ez volt a kerdes.
2022. febr. 4. 15:28
4/12 anonim válasza:
Hát de mi honnan tudjuk hogy neked meg fog-e jönni? A sajátunkat se tudjuk megtippelni ilyenkor.🤦🏽♀️
Ha holnapra nem várod akkor csinálj egy érzékeny tesztet.
5/12 anonim válasza:
1 nappal mensi előtt egy 10 es teszt, kimutatja a van valami
6/12 anonim válasza:
Ennyiből nehéz lenne megmondani, de tényleg ne figyelgesd magad és a tüneteket ennyire betegesen már az első hónapban. Nemvárt napján tesztelj, és megtudod.
7/12 A kérdező kommentje:
Csak arra lettem volna kivancsi, hogy en úgy tudom hogy a vizes folyas mar a menstruacio elojele, es hogy valoban biztosan igy van e, masok is igy tudjak-e. Vagy ez tenyleg ilyen atom biztos kijelentes.
2022. febr. 4. 15:44
8/12 anonim válasza:
Most nekem is vizes folyásom van 6 nappal mensi előtt, eddig sosem tünt fel, de nekem termékeny nyákom sincs, pedig van ovum.
9/12 anonim válasza:
Mi a frásznak beszélsz itt folyásról, meg jelekrők, meg h"hlyeségekről? Vegyél egy tetves (már bocsánat) tesztet és tesztelj. Vagy te élvezed ezt a szerencsétlenkedést? Tényleg elnézést mindenkitől, de nem bírom az ilyen agyzsibbasztó embereket és a kérdéseiket.
10/12 anonim válasza:
Nekünk összejött első hónapban, de ennyi felesleges butasággal én nem foglalkoztam. Késett, teszteltem. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!