Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az baj lehet ha nem kell...

Az baj lehet ha nem kell éjszakánként kimennem pisilni mint más kismamának?

Figyelt kérdés

Most járunk a 35.hétben

Elég sok kismama írja,hogy 1 éjszaka kimegy pisilni vagy 4-5ször is.Nekem nincs ezzel problémám,elalvás előtt kimegyek és csak reggel kell leközelebb ha felébredek.

Más is van így?Baj lehet ebből?

2008. dec. 15. 17:50
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Most sok kismama irigykedhet rád! :o Szerintem nem baj!

Lehet kevesett iszol, nem? Képzeld, én csak 2x megyek ki éjszaka és 3x iszok. :) Ez is rekord! :D

Majd később többet mész 1-hét :)

Sok boldogságot!

31 heteske

2008. dec. 15. 17:56
 2/9 A kérdező kommentje:

Pedig sokat iszom,vizesedek is.

Köszi a választ,jó babavárát!

2008. dec. 15. 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mindíg is keveset ittam/iszok, mégis mindkét terhességem alatt állandóan pisilni jártam. Éjjel is, nappal is!

Szerintem örülj neki, hogy tudsz aludni, pihenj amíg lehet.

2008. dec. 15. 18:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, én is sokat iszom, még se járok egész éjszaka pisilni. Én is lefekvés előtt megyek utoljára, aztán valamikor hajnalba, amikor a párom megy dolgozni. Én mindig csak egyszer megyek. :))

32 hetes pocakos

2008. dec. 15. 18:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

De jó, hogy kérdezted, már én is azt hittem csak én vagyok így ezzel :)

Szintén 35 hetesek vagyunk, és lefekvés előtt megyek wc-re.

Nagyon sokat iszom és nem vizesedem :)

Boldog Babavárást!

35 hetes hóember

2008. dec. 15. 18:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ennek csak örülnöd kell. :-) Nekem minimum egyszer éjszakánként ki kell mennem.
2008. dec. 15. 19:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is csak irigyelni tudlak. Nekem állandón pisilnem kell éjszaka is, bár minden alkalommal iszom is, mert szomjas vagyok. De sokszor katasztrófa, hogy elaludni is alig tudok, mert a wc-t járom.Biztos nem baj, hogy te nem járkálsz, pihenj csak, mert nemsokára lesz dolgod éjszaka is. Boldog babavárást, már csak pár hét!
2008. dec. 15. 19:21
 8/9 anonim ***** válasza:

szia!

Én sem igazán jártam ki pisilni örültem is neki-de aztán rájöttem,hogy nem kellett volna,az azért volt mert nem ereszkedett le a babám és császárral kellett megszülnöm,sajna!!!!

2008. dec. 15. 22:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia, eddig nekem sem kellett még éjszaka felkelnem,hogy pisilnom kell,szintén 35 hetes
2008. dec. 16. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!