Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák! Mikorra telik be az...

Anyukák! Mikorra telik be az ember a babája nézésével? Arra gondolok, miután megszületik, és már otthon vagytok, és -gondolom én-csak nézi-nézi anyuka az ő babáját, h hát ő lakott a pocakjában. Ugye ez a legszebb dolog az életben?

Figyelt kérdés
1-2 éves korában is el-elcsodálkoztatok,h belőletek lett a kis csoda? 7.hónapban vagyok,első babám lesz 33 évesen
2010. szept. 9. 18:13
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
...Bogyónak hívjuk a babánkat,mert az első UH-os képen úgy nézett ki-kb. 7 hetesen-..és akkor visszakanyarodva az előző történethez,ez a kis bogyó egyszer majd ott áll előttem,és verset mond nekem...vagy odabújik hozzám,és anyának szólít...na pityergek még egy kicsit
2010. szept. 10. 07:12
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én meg nagyon pityergek, ráadásul az én csodabogaram, most a bölcsiben van, de már mindjárt megyek érte!

És valóban van hogy percekig csak bámulom, milyen szép, ügyes okos! Pláne tegnap! Bár nem ide tartozik, de elmesélhetem? Kifolyt a tea, feltörölte a szivaccsal, majd a szivacsot letörölte a ronggyal. Azt hittem szétzabálom!

Párom 30 éves, és az Anyukája a mai napig képes őt nézni, és sóhajtozva mondja: Édes Szép Fiam, hogy megörögedtél :) (pozitív értelemben)

És igen, ennél csodálatosabb dolog nem létezik az életben!!

2010. szept. 10. 11:39
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia Szerintem sose az enyémek 8és 3 évesek de még mindig nem tudtam betelni velük.
2010. szept. 14. 13:34
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 18 hónapos a kislányom és még most is csak nézem nézem ezt a kis csodát. Amikor alszik mint egy kisangyal, leírhatatlan érzés anyának lenni!
2010. szept. 14. 14:01
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem soha!

Mindig van olyan pillanat amikor rácsodálkozok a mai napig milyen ügyes, milyen új dolgokat csinál....

Már 7 éves de nem lehet vele betelni!

Úgy gondolom ez az anyaság legszebb velejárója:-)

2010. szept. 14. 14:59
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves anyukák! Én csak úgy bekukkantottam elolvasni a hozzászólásokat, de olyan szépen írtok, hogy én is megkönnyeztem valamennyiőtök írását:)

Már én is nagyon várom, hogy eljöjjön az idő amikor kibújik a mi kismanónk...

Minden jót Nektek!

19 hetes kismami

2010. szept. 14. 15:20
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem lehet soha betelni velük! :)

Épp tegnap este volt, hogy a 1,5 éves kislányom elaludt mellettem, és kb.1 órán át győzködtem magam, hogy tegyem már be az ágyába, de csak néztem, néztem, simogattam, és nem tudtam abbahagyni...

És egyik nap leültettem a szoba közepére, mert volt egy kis hiszti, erre sírva elkezdett énekelni és mosolyogni. És ilyenkor az ember egy helyben állva elolvad, hogy lehet ennyire szeretni való egy ilyen kis apróság??

Nagyon boldog babavárást!

2010. szept. 14. 15:44
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Olyan fura,most hoztuk haza és már kezdi is az ovit:)Főleg amikor alszik bámulom és azt érzem Ő a legszebb a világon.Sokszor azért sírok mert eszembe jut hamarosan felnő.Igaz még csak most lesz 3 éves,de ez a három év is olyan gyorsan elrepült.
2010. szept. 14. 15:50
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Soha, szerintem. már 2 éves múlt a fiam, és még mindig nem teltem be vele. Ha reggel még bebújik mellénk az ágyba, és ott szunyókél egy picit, csak nézzük, hogy milyen gyönyörű. Lassan ráadásul kétfelé is nézegethetek, mert 1.5 hónap és érkezik a kisöccse:D. Ez a leggyönyörűbb dolog a világon!
2010. szept. 14. 16:18
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm-köszönöm:)))
2010. szept. 14. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!