33 hetes vagyok, annyira feszít az egész hasam, érezhetem így a növekedést meg a méh tágulását?
Figyelt kérdés
Nem keményedés az tuti, de feszül az egész hasam, a gyomorszájamnál szúr
Már fél órája tart ez kb, nem elviselhetetlen csak aggaszt
Babám mocorog meg nyomja ki magát közben.
Nektek is volt hasonló?
2022. jan. 19. 20:03
1/3 anonim válasza:
Normális! Sógornőmnek ez volt
Nyulnak a szalagok. Boldog baba várást.
2/3 anonim válasza:
Normalis, en is igy voltam. De en meg sokat is kemenyedtem, az orvos megnyugtatott.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én is ezzel kínlódok.. olyan szinten feszül a hasam,hogy néha azt hiszem szétdurranok. Nagyon rossz! Alul a szeméremcsontomat meg mintha húznák szét..
Nekem azt mondta a dokim nagy a baba súlya,meg több a magzatvizem is. Így nehezebb.
Nagyon várom már a végét..
Én sokat fekszek amúgy,amikor tehetem lepihenek még főzés közben is. Amúgy menni se tudnék kb. :(
Első terhességemnél ilyen nem volt.
Kitartást neked is! :/
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!