Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rossz házasság mellet, más...

Rossz házasság mellet, más férfitól teherbe esni mennyire rossz dolog?

Figyelt kérdés
Gyermek, kire a nevére kerül? A vizsgálatokon, és szülésnél is baba vér szerinti apja lehet benn?

2022. jan. 15. 17:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
És miért nem védekezel?
2022. jan. 15. 19:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Undorító, gerinctelen dolog. Egyébként is kettőn áll a vásár. Nemcsak a férj hibája, ha szar a kapcsolat.
2022. jan. 15. 21:42
 13/18 anonim ***** válasza:
93%
Ez tuti Badboy, kiemelte egy csomó fogyatékosan megfogalmazott kérdését is😄 Mondjuk mostanában nem láttam a kérdéseit, biztos szabin volt és ötleteket gyűjtött, hogy milyen kérdéseket írjon ki.
2022. jan. 15. 22:36
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A férj nevére kerül a gyerek automatikusan. Ha elválik és fél éven belül születik, akkor is. Vizsgálatokra és szülni azzal megy, akivel akar.
2022. jan. 15. 23:10
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ki az a Badboy?
2022. jan. 16. 12:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

15.

Egy huszonéves fickó, aki egy 40 feletti nőre van ráizgulva és arról fantáziál, hogy majd felkoppintja. Ezért folyamatosan a 40 feletti nők terhességével kapcsolatos kérdéseket írogat ki. Illetve szerintem terhesség/szülés fétises is, mert ezekre a témákra pörög rá rettentően. A stílusát könnyű felismerni, a vesszőket következetlenül használja, sokszor hosszú kérdéseket ír ki, a névelők számára ismeretlenek, lásd itt is: "és szülésnél is baba vér szerinti apja lehet benn", és az egyeztetésről sem tudja, mi fán terem: "Gyermek, kire a nevére kerül?"

Szokása még privát üzeneteket küldözgetni, ahol megígéri, hogy eltűnik a kategóriából, de ezt sosem teszi meg, és időről időre kiemelgeti a már meglévő kérdéseit.

Ezen kívül sok kérdésnél írogat válaszokat is - többnyire nem elsőként, hanem az előtte leírt válaszokból próbál összeollózni valamit a sajátos kis fogalmazási stílusában próbálja meg megerősíteni az addigra már nyilvánvalót.

Ha meg szeretnél ismerkedni vele, írj rá egy privit 😉

2022. jan. 16. 12:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Rossz dolog. A férjed nevére kerül. A vizsgálatoknál és a szülésnél az lehet bent, akit behívsz.
2022. jan. 16. 13:30
 18/18 anonim ***** válasza:
51%
Remélem nem én voltam🤭
2022. jan. 17. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!