Lehet-e úgy szeretkezni a párommal, hogy nem védekezünk egyáltalán? 14 hetes kismama vagyok. Eddig így csináltuk okoztunk-e bajt a babának ezzel?
Figyelt kérdés
2008. dec. 15. 10:01
1/2 anonim válasza:
Hacsak nincs vmi fertőzésetek, vagy nem vagy veszélyeztetett terhes (görcsök, vérzés stb. miatt) akkor semmi baja nem lesz tőle a babának.
Kicsit természetellenes lenne, ha egész terhesség alatt (meg utána 6 hétig.ált.) nem lehetne szexelni:)
2/2 anonim válasza:
Nekem az orvosom és a szülésznő is azt mondta, amikor terhes voltam, hogy ha nincs tiltás, akkor nyugodtan szeretkezhetünk végig a terhesség alatt, akár szülésig is. A fertőzésektől akkor kell igazán tartani, amikor a burok már megrepedt, merthogy az védi a babát elsősorban. Amíg nincs burokrepedés, addig nem juthat fel semmi a magzathoz.
Szóval, ha a dokid nem állított le a házaséletről valamilyen oknál fogva és a terhességed egészséges lefolyású, akkor nyugodtan szerethetitek egymást óvszer nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!