December 14-én voltam együtt párommal(mensi útan 2 nappal) 26-27 naposan a ciklusaim Késik már 2 hete teszteltem 9-dik késési napon negatívat Terhes lennék? Soha nem volt hogy kimaradt volna vagy ennyit késen
Tüneteim:fáradékonyság,has szúrka,émelygés
Válaszatokat köszönöm!
Két hét késés? Van egy olyan érzésem, hogy volt már ez a kérdés. Na mindegy...
Ennyi késés után már 100%-ra kimutatja a valós eredményt bármelyik terhességi teszt. Ha negatív, akkor sajnos nem jött össze, ennyi. Új hónap, új próbálkozás. A késésnek sok más oka is lehet, nem csak a terhesség. Érdemes elmenni szerintem nőgyógyászhoz.
Kedves kérdező!
Szerintem irány a nőgyógyász.
Hasonló cipőben járok,annyi különbséggel,hogy nekem 12.12-én volt az utolsó rendes menstruációm első napja. 12.18-án volt akció,de megszakítással. A ciklusaim általában 30 naposak szoktak lenni,ovu középidőben. Aktus után kb 2 héttel a tünetek,mint a tieid,betudtam pms-nek.Viszont a ciklus 1.napján mindig elmúlnak. 01.09-én (korábban) megjött a havim,de más volt,mint szokott.Gyenge és csak 3 napig tartott a szokásos 5-6 nap helyett,a tüneteim pedig megmaradtak.Mellfájdalom,alhasi fájdalom,émelygés,hányinger,fejfájás,szagundor,fáradtság.Mivel volt vérzésem,nem gondoltam terhességre,de azért csináltam tesztet,ami negatív lett.A tüneteim azóta is megvannak,úgyhogy felhívtam a nőgyógyászt,hétfőn megyek laborba.
Ma reggeli teszt is negatív.
Ugyanakkor nem zárta ki a terhességet sem,mivel a tesóm ugyanígy volt annak idején.6 hetes volt,mikor a teszt halvány pozi lett és egy ciszta is megnehezítette a dolgot, az első 3 hónapban vérzett is.Most 3 éves a kislánya.
Úgyhogy most a laboreredményig várhatok,hogy egyátalán merre menjek tovább...
Ami biztos,hogy egyértelmű választ majd a doki tud adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!