Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik az, hogy 10 hetes...

Létezik az, hogy 10 hetes terhesen érzem hogy mozog a baba? Ti mikor éreztétek először?

Figyelt kérdés
Pár napja olyan kapargálásszerűt érzek az alhasaman néha, kicsit hasonlít a bélmozgáshoz de más egy kicsit.
2010. szept. 8. 20:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2010. szept. 9. 10:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Az kizárt, mert én is úgy voltam vele, ez lesz az első baba, s azt hittem 13 hetesen őt érzem, aztán néha éreztem kaparázásszerű érzést, majd 15 hetesen abba maradt. Elmentem dokihoz, azt hittem baj van, s mondta, hogy még nem érezhetem. Nekem is sokan mondták, s olvasom, hogy 13 hetesen érezte, de doki szerint az csak a bélmozgás. S még 15 hetesen se lehet érezni az első babát. Vannak, akik 16 hetesen kezdik érezni, s az már az. Most vagyok 19 hetes, de a 15. hét óta semmit nem érzek, talán egyszer éreztem kiseb rugdosást, de abban se vagyok biztos, mivel első baba. A 19 heti uh-n nagyon mozgott, s abból semmit nem éreztem.
2010. szept. 9. 14:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Attól is függ, kinek milyen az alkata. Nagyon vékony pocinál lehet már 15-16 hetesen érezni.
2010. szept. 11. 15:32
 14/14 A kérdező kommentje:
igazatok volt, most már én sem érzem:D tényleg bélmozgás lehetett...
2010. szept. 12. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!