Komolyan elégnek kellene lennie ennyi folyadéknak?
Magándokihoz járok terhesgondozásra, és minden alkalommal a lelkemre köti, hogy 1,5 liternél nem ihatok többet. Ebbe beleszámít még a leves is. Tél van, nem szabad ennél többet innom, mert vizesedést okoz.
Őszintén szólva egyáltalán nem tartom be, amit kér, mert terhesség nélkül is több folyadékra van szükségem, szomjas vagyok, ha csak ennyit iszok.
Holnap töltöm a 21.hetet, egyáltalán nem vizesedem, a védőnő is rendszeresen ellenőrzi a végtagjaim és minden rendben.
Nektek javasolt erre vonatkozóan valamit az orvosotok?
Amúgy jó a dokim, minden másban hallgatok rá, de ez a max 1,5 liter folyadék a mániája, és jót szoktam mosolyogni a maszk alatt, miközben bőszen bólogatok, hogy persze nem iszom többet... 😅
Én 4-5 liternél is többet ittam (igaz, nagyobb a testsúlyom is), és ettől mindig elhűlt az orvosom, hogy az sok, a vérképemet nézve pedig mindig azt mondta, hogy többet kellene innom…
Annyit igyál, amennyit jónak érzel. A kiszáradás sokkal nagyobb gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!