Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetesen hány hónapos vagyok?

5 hetesen hány hónapos vagyok?

Figyelt kérdés
2008. dec. 15. 08:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mivel átlag 4 hét egy hónap,így kb 1 hónap+1 hét :))a várandóságot inkább hetekben számolják,mint hónapban :))

2008. dec. 15. 08:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Igazából a 9 hónap 10(40 hét) :)
2008. dec. 15. 08:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen-igen :) Jól meg tudják kavarni az embert, mert van, aki hetet mond (én 5), van aki hónapot (az én esetebmben pl azt, hogy a második hónapban van). Akkor maradok a heteknél ;)

Köszönöm! :)

2008. dec. 15. 08:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A dokik,és védőnők is hetekben számolják,így sztem is maradj a heteknél.De az is igaz,hogy a 2. hónapban vagy,hiszen az 1 hónapot már betöltötted.Ez olyan mint a születésnap,mikor betöltöd pl a 30-t ,akkor ált-ban azt mondják hogy a 31-ben vagy :))))

Én a héten pl 9 hetes vagyok,de ha megnézek egy szüléskalkulátort,az azt írja hogy a 10. hétben :))

2008. dec. 15. 09:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha az utolsó menstruációtól számítva 5 hét, akkor a terhességed 3 hetes.Amúgy én akkor mondok hónapot amikor éppen hónapfordulón vagyok .pl 4 hetesen 1 hónapos , 8 hetesen 2 hónapos.És remélem 3 hónapost is mondhatok mert most leszek még csak 9 hetes ! Valahogy többnek tűnik amikor eldicsekszik az ember, hogy kismama ,ha azt mondja, hogy 2 hónapos ,mint amikor azt mondja 8 hetes ! (mosoly)
2008. dec. 15. 09:31
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :) Akkor a második hónapban vagyok :) De jó!!!

Mindenkinek nagyon boldog babavárást!!!

2008. dec. 15. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!