Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák mit szedtek megfázásra?

Kismamák mit szedtek megfázásra?

Figyelt kérdés
20.héten járok, egymást érik a megfázások. 4000/NE d vitamint szedek,napi 2 maltofer, terhes vitamin. Zöldségek, gyümölcsök. Probiotikumot is szedek. Ha megfázok akkor Herbal Swiss hot drink. Ezeket a házi doki mondta. Semmi nem használ. Eddig kb 4 hétig nem voltam beteg. A vérképem is jó. Nem tudok haladni semmivel. Fogorvoshoz kéne járnom de nem tudok menni oda sem.

2022. jan. 13. 07:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én sem merek semmit bevenni, így inkább kínlódok. Azt vettem észre, hogy a terhességem alatt hamarabb gyógyul a nátha, lehet, hogy a terhes vitaminnak köszönhetően…ki tudja.

Egyébként ugyanígy Herbal swiss szopogatótabletta (az nekem mindig segít), a forró ital sem rossz, illetve kamillás gőzölés, tengervizes orrspray és ágynyugalom.

Nekem a háziorvos azt javasolta, hogy csak akkor vegyek be paracetamol tartalmú gyógyszert, ha már nagyon muszáj.

2022. jan. 13. 10:27
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
Nekem a vitamin repertoárodból hiányzik a nagymennyiségű C vitamin. :) Illetve feküdd ki a betegséget. Izzad ki, gőzölj kamillateával, sósvízzel, vagy ami általában neked segíteni szokott és nagyjából ennyi. Le kellene tudnia győzni az immunrendszerednek és nem lenne szabad ilyen gyakran visszaesned.
2022. jan. 13. 11:11
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Salvus vizes inhalálás. Ez segített hamar.
2022. jan. 13. 12:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mézes teát gyömbérrel, és Sinupretet, azt lehet terhesség alatt is. Illetve sok-sok vitamin, zöldség-gyümölcs, folyadék.
2022. jan. 15. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!