32 hetesen brutális éles fájdalom az alhasba,lágyékba normális?
Sziasztok!
2.terhességem,de az elsőnél nem volt ilyen gondom,pedig ő is nagy baba volt.
Most pár napja valami iszonyat mód fáj a hasam alul meg lágyékba is. Mindig csak a bal oldalon. De annyira szúr,hogy nem tudom a lábamat sem felemelni,se sétálni.
A nőgyógyászom azt mondta a súly miatt.. de én nem hiszem,hogy ennek ennyire kellene fájnia.. még közel 8 hét van hátra..
Van pocaktámaszom is,de semmit nem ér.. ha fogom alul a hasam akkor sem..
Szerintetek mitől lehet,ez normális tényleg!? Más is szenved ettől? :(
Teljesen ki vagyok.. nem akarom ágyba tölteni a napjaimat.. :((
Szia! Akkor nem vagyok egyedül..
Hát én már azt hittem sérvem van.. hát megőrülök,hogy egy ebéd főzését nem tudom befejezni,mert nem tudok menni a végére..
Az első terhességemnél utolsó hónapban még a létrán álltam és ablakot pucoltam.. itt meg mint valami nyomorék komolyan.. :((
Holnap megyek megint ultrahangra,majd mondom az ultrahangosnak nézze meg nem e lát valamit ott..
Enyém intenzitása ennyire talán nem volt durva, de a napokban ugyanezzel a problémával küzdöttem, a jobb oldalon, 30 hetes terhesen. Mivel nekem nem volt elviselhetetlen, igazából a babára, a fekvésére+a súlya miatti szalagnyúlásokra gondoltam rögtön, és egyébként pár nap után elmúlt. Próbálj meg a mindennapi tevékenykedés közben néha-néha elpihenni egy picit.
Szerintem ha tényleg nagyon fáj, azért nézess rá, de valószínűleg a babóca okozza. :)
Én tegnap voltam az orvosomnál, Ő mindent rendben talált.. Kicsit lelassultam, többet pihenek miközben csinálom a dolgom, aztán reménykedem, hogy hamar elmúlik.
Kitartást kérdező!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!