Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szívműködés abrazolodik, de...

Szívműködés abrazolodik, de szivhangot még nem hallottunk?

Figyelt kérdés
Volt már igy valaki? 2 het mulva hivott vissza. Köszönöm a segítséget:)
2022. jan. 11. 11:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én tudom miről beszél a kérdező, mert az első terhességemnél nekem is ez volt, láttuk hogy lüktet, de nem tudta kihangosítani a doki, próbálta de nem ment, azt mondta annyira pici nem tudta kihangosítani.

És most látom hogy le leszek pontozva, de ez a baba nem is fejlődött tovább, ott ahol volt megállt.

Hanyadik hétben vagy kérdező? Azért ez még nagyban befolyásoló tényező.

2022. jan. 11. 16:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Írtam az elején, 6+6 :)
2022. jan. 11. 17:52
 13/16 anonim ***** válasza:

Ja elnézést emellett valahogy elmentem :( háát mondjuk az még nem olyan gáz, és mekkora az embrió mérete?

Nekem most a 3.terhességemnél 6+2 nél 4 mm-nél ki tudta hangosítani.

2022. jan. 11. 18:52
 14/16 A kérdező kommentje:
5,5 mm a crl
2022. jan. 11. 19:56
 15/16 A kérdező kommentje:
De amúgy... Mondta a doki, hogy most kaptak új gépet, és meg "meg kell szokniuk" lehetséges emiatt nem lehetett még hallani? Mert az elso babammal maganban voltam, es vele mar 6+6 -nal (ugyanekkor) olyan jol kirajzolódott az embrió, most meg kb csak egy homályos valami latszik a fotón is.
2022. jan. 11. 19:58
 16/16 anonim ***** válasza:

Mit nem értesz azon, hogy a hang az csak egy effekt, amit rá tud rakni a doki, ha akar?

De mi a francnak tegye rá, ha:

1. anélkül is látszik, hogy van szívműködés

2. ilyen pici terhességnek baromira nem jó, ha a dopplerrel csesztetik.

[link]

El tudod dönteni, hogy ezen a vieón lévőp szív dobog-e? Igen, mert látod.

Akkor is tudod, hogy dobog, ha nincs rajta hang.

Az orvos ugyanígy látja, hogy van szívműködés, nem kell hozzá hang.

2022. jan. 11. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!