Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez lehet terhesség vagy...

Ez lehet terhesség vagy inkább kémiai lesz?

Figyelt kérdés

Tegnap teszteltem egy nagyon halvány pozitívat,viszont 3 napja nagyon minimális pecsételő vérzésem van. Orvosommal nem tudtam még beszélni.

Őszintén szólva nem tudom, hogy mikor kellene megjönnie. 5 hónapja szültem, azóta nem rendszeres a menstruációm. Nem védekezünk, bármikor jöhet a második baba, ha szeretne, de nem stresszelünk rá,szóval nem csinálok ovu tesztet és hőmérőzést, mint az első gyermekünk esetében.

Ha a sztenderd 28 napot vesszük alapul, akkor pénteken kellett volna megjönnie. Az első esetében ilyenkor már leugrott a tesztről a második csík, olyan erős volt, most alig látszik.

Lehet, hogy később fogant, és azért ilyen halvány a teszt? Vagy inkább kémiai lesz és a pecsételés valójában már inkább a menstruáció kezdetét mutatja?

2022. jan. 10. 06:12
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
Nézd,ezt az idő fogja tudni csak megválaszolni neked.Volt már hogy az volt,volt hogy nem.Ezt előre senki nem fogja tudni meg mondani neked!
2022. jan. 10. 06:15
 2/2 anonim válasza:
61%
remélem pozitív, fogy a magyar! sok boldogságot ☺️
2022. febr. 9. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!