Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány ultrahangon voltatok a...

Hány ultrahangon voltatok a terhesség során?

Figyelt kérdés
26 hetes vagyok, de már 8-10x voltam ultrahangon, annyira aggódom. Ugye nem árt a babának?
2010. szept. 8. 09:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Akkor úgy látom nem csak én viszem túlzásba.

Egyébként nem azért járok, hogy csak lássam a babát.

Két vetélés után mindenért aggódok, és ha már egy kicsit fáj a hasam megyek is uh-ra.

2010. szept. 8. 09:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Engem a dokim hív vissza,nem én gondolok egyet és megyek.38 hetesen 11 UH-on vagyok túl.Hüvelyin és hasin vegyesen.
2010. szept. 8. 09:50
 13/16 anonim ***** válasza:
8 hetesen először,utána havonta.Ebben a kötelezők is benne vannak.Első babámnál is és most a kistestvérnél is.kb 8-9 (magán doki) 30h.kismami
2010. szept. 8. 10:21
 14/16 anonim ***** válasza:
4, 5, 6, 8, 9, 12, 18, 19+1, 19+6, 23, 24, 27, 29, 32. És még a végéig 1-szer vagy 2-szer kell mennem.
2010. szept. 8. 12:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Édesek vagytok, hogy így lepontoztatok! Köszi! Nem tudom,miért nem lehet megérteni ha valaki nem viszi túlzásba az aggódást... Egyébként, kedves kérdező! Ha minden apróság miatt azonnal futsz az orvoshoz, mikor tudod élvezni a terhességet? Én elhiszem, hogy félted a babádat, de azzal, hogy ennyiszer mész, neki nem lesz jobb... Az enyém eleve utálta, ha uh-ztak, azonnal húzódott arrébb... Szóval fölösleges annyira parázni, ha véletlenül történik bármi is, az nem uh közben fog... akkor meg úgysem lehet sokat tenni... Egyébként nekem az orvosom se volt állandó uh-zás párti... csak szükséges esetben javasolta, ui. még nincsenek arra irányuló konkrét kutatások, hogy ez mennyire zavarja a picit...4 gyerekes anyuka
2010. szept. 8. 12:55
 16/16 anonim ***** válasza:
én nem pontoztalak le, sőt most föl. engem is néha felbosszant az ilyen. inkább az az idegesítő, hogy valaki hetente jár, akár a magándokinál is leperkál tízezreket. én inkább félrerakom a babának... ha valami baja lesz, az nem attól van, hogy nem néztek rá minden áldott héten és fordítva.
2010. szept. 8. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!