Hány hetesen találtad meg először a babádat otthoni szívhangfigyelővel?
az én készülékem 16 hetet ír, de írja, hogy minden terhesség más, így eltérő időben "működhet". még nem próbáltam ki, 9 hetes terhes vagyok. ki mikor találta meg először a babát vele?
(tudom, ismerem a hátrányait is a készüléknél, ezt a részét most hanyagoljuk a dolgoknak ("nem használtam mert hülyeség/megijeszthet stb"), köszi.)
Engedjetek el.. van akinek ez a hobbija, sz@rni rá :)
En elso gyerekkel 11 hetesen (ott vekonyabb voltam)
Masodik gyerekkel tobb felesleg volt a hasamon, nem tudom ez szamit e, de 14 het korul talaltam csak meg, utana meg 1x kerestem akkor alig lett meg, inkabb hagytam is.
Én is le lettem pontozva, amiért 16 hetesen találtam meg először, mivel akkor kaptam a figyelőt... XD
Alapból el kellene törölni a pontozósdit szerintem. Max ha mindenképpen ragaszkodik a fejlesztő az értékeléshez, akkor bevezetni ugyanazt, mint facebooonál. Tetszik, vicces, dühítő, stb.
Ne az ember megbízhatósága, vagy nem is tudom micsodája (%-a) múljon mások rosszindulatán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!