Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen találtad meg...

Hány hetesen találtad meg először a babádat otthoni szívhangfigyelővel?

Figyelt kérdés

az én készülékem 16 hetet ír, de írja, hogy minden terhesség más, így eltérő időben "működhet". még nem próbáltam ki, 9 hetes terhes vagyok. ki mikor találta meg először a babát vele?

(tudom, ismerem a hátrányait is a készüléknél, ezt a részét most hanyagoljuk a dolgoknak ("nem használtam mert hülyeség/megijeszthet stb"), köszi.)

2021. dec. 30. 21:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Engedjetek el.. van akinek ez a hobbija, sz@rni rá :)

En elso gyerekkel 11 hetesen (ott vekonyabb voltam)

Masodik gyerekkel tobb felesleg volt a hasamon, nem tudom ez szamit e, de 14 het korul talaltam csak meg, utana meg 1x kerestem akkor alig lett meg, inkabb hagytam is.

2021. dec. 31. 08:43
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

Én is le lettem pontozva, amiért 16 hetesen találtam meg először, mivel akkor kaptam a figyelőt... XD

Alapból el kellene törölni a pontozósdit szerintem. Max ha mindenképpen ragaszkodik a fejlesztő az értékeléshez, akkor bevezetni ugyanazt, mint facebooonál. Tetszik, vicces, dühítő, stb.

Ne az ember megbízhatósága, vagy nem is tudom micsodája (%-a) múljon mások rosszindulatán.

2021. dec. 31. 10:42
 13/16 anonim ***** válasza:
82%
Hat igen.. en mondjuk a regisztracional egy felveteli lapot is kitoltetnek, hogy szurjuk a regizoket 🤣🤣🤣🤣
2021. dec. 31. 11:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
9 hetesen találtam meg először angelsounds készülékkel.
2021. dec. 31. 14:19
 15/16 anonim ***** válasza:
82%
Egyetértek a 12-es válaszolóval! Ezt a pontozósdit tényleg el kellene törölni! Engem rendszerint már hobbiból lepontoznak szinte mindig a saját tapasztalataimért, amiben semmi sértő nincs. Ez egy rohadt nagy baromság így, hogy egyáltalán nem a valóságot tükrözi.
2021. dec. 31. 15:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnél kb.20 hete voltam amikor kaptaam egy szívhangfigyelőt. A maásodiknál mivel maár megvolt a késszülék kíváncsiságból megpróbáltam 10 hetesen és simán megtaaláltam.
2021. dec. 31. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!