Lehet baja a babának?
Elkapott valami hányós/ hasmenős nyavaja. Szerencsére még csak egyszer-egyszer jutott ki mind a kettőből a mai nap folyamán, viszont borzasztó gyengének, fáradtnak érzem magam. Lázam szerencsére még nincs, annyi, hogy most reggeliztem egy kicsit, és megint korog morog minden a hasamban.
Éjjel több órát fent voltam, mert nem éreztem jól magam és már akkor is folyamatosan mocorgott a kislányom a pocakomban, és most is kb megállás nélkül matat. Ő most érez valamit ebből, hogy én nem vagyok jól? Probléma, ha folyamatosan mocorog? Első baba és hajlamos vagyok aggódni, főleg így, hogy a nőgyógyászommal nem tudok beszélni, a házi orvossal meg annyit ér egy beszélgetés, mint a szomszéddal...
Csak annyit érez, hogy nyugtalan vagy és stresszes, amúgy hidd el hogy jól elvan. Lázas nem vagy, a hányás/hasmenésed sem tűnik vészesnek. Ha pl nagyon sokat kellenne menned a mosdóban egyik vagy másik okból kifolyólag és nem maradna lent a víz se, akkor mondanám hogy menj orvoshoz nehogy kiszáradj.
Semmi extrém nincs abban amit írtál, van akinek az egész első trimesztere hasonlóan telik vírus nélkül :D
Nem lesz baja ennyitől a kislányodnak, hadd mocorogjon, te pedig pihend ki magad.
Masodik terhességemnél 32 hetes voltam mikor a fiam elkapott egy hanyos hasmenos vírust amivel 3 éjszakát kórházban is voltam vele. Nem meglepő h én is elkaptam tőle. Nem lett semmi baja a babának.
Most a harmadikkal vagyok terhes és vele kb 8-9 hetesen kaptam el egy hasonlót, szerencsére 1-2 alatt lecsengett.
Ha lázad is lesz azt csillapítsd. Baja a babának nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!