Szoptatás alatti terhesség? Mikor teszteljek?
Olyanokhoz szól a kérdésem akik szoptatás alatt lettek MENSI NELKUL terhesek. Aktus után mikor kellene tesztelni?
Másfél éves kisfiam cicis, menstruációm nincs, és szeretnénk kistesót.
Pedig létezik.
Bár nem értem, hogy arra érted hogy mensi nélküli terhesség, vagy a gyerekvállalás rész amit nem értesz
3# A menstruációt peteérés előzi meg, így a kimaradt idő utáni menzeszt is. Ha pont abból a petéből lesz embrió, akkor lehet menstruáció nélkül is terhesség.
A kérdéshez más szempontból érdemben nem tudok hozzászólni, sok ilyet hallani, de személyes tapasztalatom nincs. Nekem iszsz szoptatás mellett 8 hónap után megjött a menzeszem, pedig csak annyi történt, hogy már nem csak kóstolgatott, hanem kiváltottuk a tízórait. Van, akinek meg napi 1x szoptatás is elég, hogy ne legyen peteérése.
5# vagyok
Annyit még mondanék, hogy mikor még nem jött meg, de már próbálkoztunk, havi 1x csináltam tesztet. Amikor már megjött, nyilván ez volt a mérvadó, addig meg egy random időpontot követtem.
Havonta csináltam tesztet..
Annyi, hogy egyszer volt pecsételésem és onnan a 26.Nap lett pozi a teszt..
Onnan 2 héttel még nem volt szívhang ( rosszabb géppel) pecsételés miatt mentem ügyeletre..rá 3 napra igen a jóval..és 7,2 mm volt az embríó.
Napi minimum 6 de inkább több szoptatás mellett sikerült.
Viszont a 2 gyereket majd 1 évet szoptattam együtt is.
Soha senki nem javasolta, hogy hagyjam abba a terhesség alatt, a 2.szülés után a szülésznő az aranyórán mondta hogy a naggyal abba is hagyhatnám..”legyen elég a kicsinek”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!