Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szoptatás alatti terhesség?...

Szoptatás alatti terhesség? Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés

Olyanokhoz szól a kérdésem akik szoptatás alatt lettek MENSI NELKUL terhesek. Aktus után mikor kellene tesztelni?

Másfél éves kisfiam cicis, menstruációm nincs, és szeretnénk kistesót.

2021. dec. 29. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
12%
Ilyen létezik? Szerintem nem
2021. dec. 29. 12:29
 2/8 A kérdező kommentje:

Pedig létezik.

Bár nem értem, hogy arra érted hogy mensi nélküli terhesség, vagy a gyerekvállalás rész amit nem értesz

2021. dec. 29. 12:30
 3/8 anonim ***** válasza:
9%
Nyilván az előbbire gondoltam. Hogy mensi nélkül lehet teherbe esni?!
2021. dec. 29. 12:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Lehet igen :)
2021. dec. 29. 12:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

3# A menstruációt peteérés előzi meg, így a kimaradt idő utáni menzeszt is. Ha pont abból a petéből lesz embrió, akkor lehet menstruáció nélkül is terhesség.

A kérdéshez más szempontból érdemben nem tudok hozzászólni, sok ilyet hallani, de személyes tapasztalatom nincs. Nekem iszsz szoptatás mellett 8 hónap után megjött a menzeszem, pedig csak annyi történt, hogy már nem csak kóstolgatott, hanem kiváltottuk a tízórait. Van, akinek meg napi 1x szoptatás is elég, hogy ne legyen peteérése.

2021. dec. 29. 12:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

5# vagyok

Annyit még mondanék, hogy mikor még nem jött meg, de már próbálkoztunk, havi 1x csináltam tesztet. Amikor már megjött, nyilván ez volt a mérvadó, addig meg egy random időpontot követtem.

2021. dec. 29. 12:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Havonta csináltam tesztet..

Annyi, hogy egyszer volt pecsételésem és onnan a 26.Nap lett pozi a teszt..

Onnan 2 héttel még nem volt szívhang ( rosszabb géppel) pecsételés miatt mentem ügyeletre..rá 3 napra igen a jóval..és 7,2 mm volt az embríó.

Napi minimum 6 de inkább több szoptatás mellett sikerült.

Viszont a 2 gyereket majd 1 évet szoptattam együtt is.

Soha senki nem javasolta, hogy hagyjam abba a terhesség alatt, a 2.szülés után a szülésznő az aranyórán mondta hogy a naggyal abba is hagyhatnám..”legyen elég a kicsinek”

2021. dec. 29. 13:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2021. dec. 29. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!