Mikortól lesz csík a köldökömnél? Lehet, hogy nem is lesz?
Figyelt kérdés
2007. dec. 29. 10:02
1/3 anonim válasza:
Szia, ha arra a barnas csikra gondolsz ami a koldokodtol fut lefele... hmm, szerintem alkati kerdes. Nekem halvanyan terhesseg elott is volt, kb 20 hetes lehettem amikor erosodott. Allitolag annak a jele, hogy fiad lesz.. de ebben nem hiszek, mert mi lanyt varunk :)
39 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Nyugi, nekem egyáltalán nincs barna csíkom a köldöktől lefele, hanem a köldöktől felfelé kb a szegycsont aljáig van egy fehér, és ilyet már másnál is láttam. :) Szerintem ez alkati kérdés ugyanúgy mint az alhas szőrösödése, van akinél lesz szép sötét, erős szőr van akinél nem.
3/3 anonim válasza:
Alkati kérdés, hogy mennyire látszik és hogy mikortól.
Amúgy azt mondják, hogy kisfiú esetén felszalad a köldökön felülre is, kislánynál pedig köldökig ér a csík.
Nekem úgy a 15-16 hét tájékán lett erősebb a vonal, lányom lesz, és tényleg csak a köldökömig ér, de lehet, hogy ez is csak véletlen... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!