Barna pecsételés így?
Ma kellett volna megjönnie, de nem. Mindig pontos elég beállt.
Ovulációkor és közepes termékeny napokon voltunk együtt semmi védekezéssel. Sosem volt még ilyen barnázás. Nem pöttyökbe van, hanem egy ilyen vastagabb csík. A pisim nagyon tiszta a wc papíron sincs semmi. A mellem nagyon fájnak, érzékenyek és nőttek. Folyamatos éhség érzetem van, kívánosság és rosszullétek. Baba lehet vagy megfog jönni? Szokott lenni PMS, de most teljesen más minden.
Sosem értettem az ilyen jellegű kérdéseket, ha írják 2-en, hogy nekik ebből baba lett, 2-en meg hogy nekik nem, mennyivel leszel előrébb, mint most? Tényleg pár száz forint egy teszt egy mezei drogériában, nem értem, hogy felnőtt nő, aki ráadásul anya akar lenni, nem képes ennyi önállóságra.
A PMS-re pedif önmagában szintén nem lehet adni, nekem pl.terhességkor minden teljesen ugyanolyan volt, mint mikor nem voltam terhes, ugyanúgy fájt mell és pocak, ahogy szokott, mégsem jött meg.
Egyetértek az 5-össel.
Amúgy nekem is csak a szokásos megfog jönni tüneteim voltak. Azok viszont végül a 8. hétig kitartottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!